Революцията в традиционното гледане на кино и телевизия продължава с

...
Революцията в традиционното гледане на кино и телевизия продължава с
Коментари Харесай

Скорсезе ще продуцира съдържание за Apple TV Plus

Революцията в обичайното гледане на кино и телевизия продължава с цялостни сили – откакто през последните години редица артисти и режисьори от киноиндустрията направиха своя дебют в стрийминг платформите за видеосъдържание, самият Мартин Скорсезе подписа контракт с Apple.

Режисьорът от италиански генезис имаше сполучлива взаимна работа с Netflix, където изгря и номинираният за " Оскар " филм " Ирландецъ " т с, и Джо Пеши. По-късно в свое изявление Скорсезе показа, че е подписал контракт с американската платформа „ от обезсърчение “, тъй като филмовите студиа отказвали да финансират продукцията и желали да съкратят бюджета, само Netflix обезпечил цялата финансова поддръжка за реализирането му.
               
на Фев 11, 2020 в 6:43 PST

Преди дни обаче стана ясно, че компанията на Скорсезе – Sikelia Productions, е подписала дълготраен контракт за продуциране и дирижиране на нови негови планове в идващите няколко години за стрийминг платформата Apple TV Plus, благосъстоятелност на софтуерния колос Apple. Той е следващото огромно име, което влиза в редиците на Apple – преди него платформата съумя да притегли Опра Уинфри, Ридли Скот, Алфонсо Куарон и други.

По-рано тази година Apple купи правата на кино лентата Killers Of The Flower Moon – екранизация по едноименния разказ на Дейвид Гран, режисирана от Скорсезе и с Леонардо Ди Каприо в основната роля. Намеренията на Apple е да пуснат стеснен брой предавания по кината малко преди церемонията по раздаването на наградите  " Оскар ", а по-късно лентата да е налична единствено в Apple TV Plus. Същата бе тактиката и на Netflix с представянето на " ".

 
             

Публикация, споделена от (@martinscorsese_) на Ное 27, 2019 в 12:29 PST

 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР