Революционно повече мегабайти и минути в над 130 дестинации от

...
Революционно повече мегабайти и минути в над 130 дестинации от
Коментари Харесай

Как да общуваме свободно по време на пролетните и летни пътувания в чужбина

Революционно повече мегабайти и минути в над 130 дестинации от А1
Независимо дали пътуваме зад граница за един, два или 10 дни, потребността от лесна връзка и бърз достъп до информация остава на едно от значимите условия за положителното превозване. 

Днес чрез множеството софтуерни джаджи имаме опция да имаме непрекъсната връзка с Интернет. Само с няколко клика можем да се свържем с околните си, да проверим хотелската си резервация, да потърсим най-близката забележителност или да запазим маса в съвременен ресторант.
-->
Единствените условия, с цел да си подсигуряваме умерено и незабравимо прекарване отвън България, са да разполагаме със смарт телефон и подобаващ тарифен проект с включен роуминг. За всички пътуващи отвън България А1 предлага наличен тарифен проект Roaming Revolution, който дава извънредно преференциални условия за другарство в над 130 дестинации на 6 континента.

Революция в над 130 дестинации

A1 Roaming Revolution има за цел да направи връзката на всички клиенти зад граница още по-достъпна с повече минути и мегабайти за другарство. Роуминг цените са обособени в 5 зони, като всяка включва разнообразни дестинации, за които важат закрепени цени за мегабайти и диалози. 

5 роуминг зони

Към Англия, Северна Македония, Сърбия и Турция има засилен интерес от страна на българите и това постанова обособяването им в обособена роуминг зона. С Roaming Revolution А1 прави общуването по-достъпно - против дневна такса от 4,99 лева потребителите ще могат да организират неограничени диалози с гласова услуга, както и да употребяват 500 MB мобилен интернет на оптималната скорост.

Друга зона включва известни дестинации като Черна гора, Албания и Швейцария. За тези страни против дневна такса от 9,99 лева всеки клиент на А1 може да получи опция за осъществяване на диалози на цена от 0,59 лева на минута. При активиране на проекта клиентите ще получат и 500 MB мобилен интернет.

Любопитни са и опциите за другарство, които Roaming Revolution предлага за по-далечни и екзотични дестинации като Нова Зеландия, Бахрейн, Катар, Мадагаскар, Тайланд, Южна Корея, Япония. Дневната такса за страни от тази зона е от 19,99 лева, като против нея потребителите ще получат 500 MB мобилен интернет и опция за осъществяване на диалози на цена от 1,99 лева на минута.

Планът дава нови варианти и за пътуващите в Европейския съюз и Европейското икономическо пространство - с потребление на неограничени минути за диалози към България, както и 500 MB мобилен интернет против 0,99 лева дневна такса.

Последната зона включва всички други страни отвън останалите групи. Тук характерното е, че няма дневна такса. Потребителите заплащат 2,99 лева за изходящи или входящи позвънявания, а цената на един мегабайт мобилен интернет е 9,99 лева. 

Всеки частен клиент може да се запознае в коя зона се намира неговата дестинация от уеб страницата на А1 - www.a1.bg/rr. Потребителите могат елементарно да задействат Roaming Revolution през уеб версията на Моят А1 или посредством SMS на номер 17280. След активиране минутите и мегабайтите ще бъдат годни до 23:49 ч. на съответния ден по българско време. Първата активация е безвъзмездна, а при всяка последваща се начисляват 9,99 лева без Данък добавена стойност при положение на смяна към Roaming Revolution или към различен роуминг проект.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР