Революционната гвардия на Иран изстреля балистични и крилати ракети по

...
Революционната гвардия на Иран изстреля балистични и крилати ракети по
Коментари Харесай

Иран изстрелва балистични и крилати ракети при военни игри в Персийския залив

Революционната армия на Иран изстреля балистични и крилати ракети по време на военни игри в Персийския залив . Това заяви иранската държавна телевизия на фона на засиленото напрежение със Съединени американски щати и Израел по отношение на вероятните израелски проекти да удари ирански нуклеарни обекти, осведоми " Ройтерс ".

" Използването на балистични ракети от военноморските сили на Революционната армия е нова идея... а те поразяват задачите си със 100% точност ", увери пред малкия екран началникът на армията военачалник Хосеин Салами.
 Иран даде обещание
Иран даде обещание " сразяващ отговор " на всяка офанзива на Израел

Напрежението в Близкия Изток пораства

Иран твърди, че неговите балистични ракети имат обхват на деяние от 2000 км и са в положение да доближат архиврага Израел и американски бази в района .

Вчера Иран предизвести за " пагубен " отговор на всеки ход против него от страна на Израел, който се опълчва на напъните на международните сили за възобновление на нуклеарното съглашение на Техеран от 2015 година и от дълго време заплашва с военни дейности, в случай че дипломацията не успее да му попречи да се снабди с нуклеарна бомба. Иран твърди, че нуклеарните му упоритости са мирни.

Смята се, че Израел е единствената страна от Близкия изток с нуклеарен боеприпас.

Ученията включваха също по едно и също време изстрелване на пет крилати ракети и изстрелване на въоръжени дронове , способни да поразят по две цели, прецизират иранските медии. Петдневните военни учения започнаха през вчерашния ден.
 Иран заплаши Съединени американски щати и Израел с последици при взаимни военни учения
Иран заплаши Съединени американски щати и Израел с последици при взаимни военни учения

Срещу вероятни военни учения като подготовка за удари против нуклеарните обекти на Иран, в случай че дипломацията се провали
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР