Ревността не е просто ей така, а си има сериозна

...
Ревността не е просто ей така, а си има сериозна
Коментари Харесай

Верни Приятели Изпортиха Това На Преслава За Гаджето Й Павел, Певицата Подивя От Ярост! С Шок Разбра, Че Мария Е

Ревността не е просто ей по този начин, а си има сериозна причина. До певицата е достигнал слухът, че Мария към този момент е свободна жена.

А най -големият призрачен сън на пайнерката бил, че Павел още обичал остарялата си тръпка, твърди hotarena.net. Връзката на Лазаров с Цветкова стартира по съшия метод – двамата първо я криха, а по-късно се появиха дружно на светско празненство и сътвориха сензация. Имаха бурни и буйни връзки, а Павката постоянно раздаваше тупаници, когато някой благоволеше да смъква обичаната му.

Още по-голям боязън за Преслава бил фактът, че новата й половинка е кадърен да зареже бременна жена. Историята помни по какъв начин мъжът със подозрително минало се влюби в Златка Райкова и заряза приятелката си, от която чакаше бебе. После се върна при нея и я остави за повторно, откакто изкусителката Цветкова се появи на хоризонта. В момента и за Преслава се приказва, че чака дете, а тя се изприщва от мисълта, че може да я сполети същата орис, в случай че се появи в живота му някоя нова секси плеймейтка – обичаният вид дами на Павел.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР