Реваншът между бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа

...
Реваншът между бившия световен шампион в тежка категория Антъни Джошуа
Коментари Харесай

Ето кога ще бъде реваншът между Усик и Джошуа

Реваншът сред някогашния международен първенец в тежка категория Антъни Джошуа и сегашния притежател на поясите Александър Усик ще се организира на 20 август в страна от Близкия изток, разгласи промоутърът на украинеца Александър Красюк.

През септември предходната година Усик детронира Джошуа с единомислеща победа по точки, а реваншът сред двамата се отсрочи с няколко месеца, откакто в края на февруари украинецът се прибра в родината си, с цел да взе участие в отблъскването на съветската военна инвазия. Впоследствие Усик получи позволение от украинските управляващи да напусне страната и да стартира подготовка за втория си мач с Джошуа.

През май промоутърът на Джошуа Еди Хърн разгласи, че най-вероятната дата за дуела е 23 юли, само че в последна сметка мачът ще бъде месец по-късно. Красюк обаче удостовери думите на Хърн, че най-вероятната дестинация за конфликта е Близкия Изток. Промоутърът на украинския боксьор добави, че датата и мястото на мача ще бъдат публично оповестени идната седмица от организациите, за чиито пояси ще се борят двамата.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР