Рев на мотори, въртене на гуми, форсирани двигатели... Всичко това

...
Рев на мотори, въртене на гуми, форсирани двигатели... Всичко това
Коментари Харесай

Ония с форсирани двигатели се кефят, деца плачат, а родители кълнат. Къде е полицията?

Рев на мотори, въртене на гуми, форсирани мотори... Всичко това - просто за развлечение. От другата страна - плачещи деца, безсънни нощи на работещи хора, изнервени родители. Вероятно тази картинка не е единствено в Перник. Има я във всеки по-голям град. Както прочее във всеки град има и полиция. Но... забавата за едни и кошмарът за други е реалност, продължава си и евентуално ще си продължава. Докато родната полиция не се намеси уверено, тъй като такава й е работата. Ще се случи ли това обаче и по кое време?

Това се питат перничани, изживяващи всекидневно ужаса от заниманията на тия с форсираните коли и мотори. Ето какво написа един от тях във Фейсбук:

" Имам аз едно запитване - докога полицията ще бездейства и ще се прави на сляпа и глуха по отношение на мото и автоджигитите, вилнеещи вечер и нощем, а ще се крие денем в храстите и ще дебне хората, отиващи и връщащи се от работа, за забравени фарове или диалог по телефона!? П.С. Справка - последно в региона на ул. " Света Петка " - " Софийско шосе " в 23:25 довечера. "

Постът на перничанина е коментиран от доста негови съграждани, а в мненията има всичко: от яд и изтощение до обети и закани. Вижте:

" И в кв. Изток е същото безчинство! Звуците от форсираните мотори се чуват до Мошино! Не може единствено живущите да ги чуваме, а полицията НЕ! Как не се засрамиха тези изроди! Хората желаят да спят, има дребни деца, които се стряскат от плача на моторите! Трябва да спре тази нецензурност! Винаги, когато чуя някой да форсира, го възвеличавам и знам, че не съм единствено аз! ", написа перничанка.

" И то е нонстоп, няма ден, няма нощ. Вчера едно детенце плача благото от боязън, водеше го майка му, когато по улицата при детската градина се изфорсира един глупак. Никакво вземане предвид, че има деца, че е жилищна част. Полицията спи! ", уверена е друга жена.

" Скоро започвам на Руския Битак Специална Военна (Домашна) Операция с Буркани! От 9-тия етаж ", заканва се перничанин, а заканата му приема утвърждението на мнозина, не можещи и не искащи повече да търпят този гнет.

" Това е някакъв див тормоз и съм уверена, че се знаят " героите ", просто на полицията й е по-лесно да не вижда и чува. "

" Предлагам да съберем подписка и да входираме тъжба в Община Перник! Крайно време е органите да си свършат работата!!! Разбира се, нямам срещу хората да се забавляват, само че би трябвало да е съобразено къде и най-много КОГА! Аз също съм постоянен поданик и не бих желала да вървя неспала на работа, т.к. някой е " маал " кючеци цяла нощ на паркинга или е решил да върти гуми и форсира колата си. Руския битак не е място за такива изяви! "

" И в Драгановец е същото. Идва ми да " заклевам ", откровена е перничанка, а друга напряко го прави:

Тези дето бръмчат и форсират по нощите, им поисквам чисто ново тихо транспортно средство! Дано в никакъв случай не станат от него. "

Тъжно е...
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР