Reuters Централната телевизия на Северна Корея излъчи интервю с гражданин, обезпокоен,

...
Reuters
Централната телевизия на Северна Корея излъчи интервю с гражданин, обезпокоен,
Коментари Харесай

Хората в Северна Корея плачат: Ким Чен-ун бил много отслабнал

 Reuters Централната телевизия на Северна Корея излъчи изявление с жител, смутен, че севернокорейският водач Ким Чен-ун наподобява измършавял, съобщи организация Йонхап, осведоми Българска телеграфна агенция.

Човекът, интервюиран в петък на концерт в чест на комисията по държавните каузи, споделя, че на хората им се къса сърцето като гледат изпитото лице на техния възлюблен общоприет секретар. Според него всички започвали да плачат незабавно щом видят какъв брой измършавял е техният водач.

Медиите оповестиха по-рано, че Ким е изгубил забележителна част от тежестта си, защото съгласно тях каишката на часовника му изглеждала по-затегната на китката му по време на съвещанието на политбюро на Комунистическата партия при започване на месеца.

Севернокорейският водач възобнови активността си при започване на юни, откакто не се беше появявал обществено от месец. Според анализатори през този месец той е бил на диета. Някои загатват за вероятен здравословен проблем, само че министерството на националното обединяване на Южна Корея твърди, че няма необикновени, будещи безпокойствие признаци към отслабването на Ким.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР