Рецидивистът, Владимир Пелов, който избяга от Софииския затвор заедно със

...
Рецидивистът, Владимир Пелов, който избяга от Софииския затвор заедно със
Коментари Харесай

Бизнесмен платил бягството на рецидивистите

Рецидивистът, Владимир Пелов, който избяга от Софииския затвор дружно със съкилийника си Радослав Колев, изпълнявал мокри поръчки на локален необут. Както марица.бг заяви, още преди година в МВР имало сигнал, че известният бандит приготвя бягството си

Бягството на Пелов е финансирано от ботевградски предприемач, за който беглецът е работил, до момента в който е бил на независимост, и е изпълнявал негови поръчки за палежи, рекет и даже убийства, които още се проверяват.

Бизнесменът е разпитван още в първите часове след бягството на рецидивиста Пелов и другия пандизчия - Радослав Колев, които към момента се укриват, написа столичен вестник, представен от Марица.бг.

Показания са дали синът на Пелов, който през вчерашния ден беше арестуван, братя с фамилия Ерменкови и още няколко души от обкръжението им.

“Ако не изляза от пандиза, той ще влезе при мен, тъй като знам за доста закононарушения ”, заканвал се Пелов.

Докато беше под домакински арест, Владимир Пелов беше подозиран за серия от закононарушения в Ботевград, които още не са разкрити. За гарант се сочи тъкмо предприемачът, който публично се занимава със земеделие, хазарт и ресторантьорство. Двамата са близки другари от години. След като Пелов влезе зад решетките през март 2016 година, синът му постоянно бил засичан в компанията на боса, а колата му - в двора на къщата му.

Още по тематиката вижте тук.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР