Рецидивистът Теньо Енчев, който в сряда се отърва от възможността

...
Рецидивистът Теньо Енчев, който в сряда се отърва от възможността
Коментари Харесай

Теньо, който уби майката на детето си, се фука със селфи от килията си

Рецидивистът Теньо Енчев, който в сряда се отърва от опцията да гние до края на дните си зад решетките, изгря със селфи от пандиза.

Той гордо театралничи от килията си, където откакто призна виновност и се споразумя с Темида, ще прекара най-много 25 години. Въпреки възбраната да употребява смарт телефон и интернет, килърът явно разполага с такива екстри по носа на надзирателите, написа Блиц. 27-годишният мъж, който е родом от Айтос, даже е сменил адресната си регистрация във Facebook и написа, че е в София - евентуално считайки пребиваването си в София за домакински адрес. 

Както Burgas24.bg заяви, в сряда Бургаският областен съд реши, че Теньо ще лежи 25 години в пандиза за бруталния побой над приятелката си Ивета, в резултат на което умря в страшни страдания. Такова бе настояването и на Окръжната прокуратура.  Той е наказан на пожизнен затвор, само че присъдата му бе редуцирана, откакто се призна за отговорен. Айтозлията е наказан и да заплати кръвнина на околните на жертвата си – майката Димитринка ще получи общо 153 хиляди лева, а невръстното дете на килъра и Ивета – 200 хиляди лева.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР