Рецидивист открадна дарения от манастира Св. Георги в Поморие. Той

...
Рецидивист открадна дарения от манастира Св. Георги в Поморие. Той
Коментари Харесай

Мъж отново открадна пари от храм в Поморие

Рецидивист открадна дарения от манастира " Св. Георги " в Поморие. Той е арестуван, оповестява Българска национална телевизия.

Оказва се, че мъжът е нахлувал и в други църкви в Бургаско, а даже е и осъждан за сходно закононарушение. Последното му посягане е от през вчерашния ден, когато разрушил вратата на аязмото в храма в Поморие.

Вътре съумял да отключи катинара на металната кутия за дарения и отмъкнал събраните пари. Няколко дни преди този момент опитал да открадне пари и от храма „ Св. Рождество Богородично “ край Меден рудник, само че се присъединила алармена система и единствено нанесъл вреди по вратата на храма и охранителни камери.

34-годишният мъж е към този момент осъждан за кражба от черква, а дори е с влезнала в действие присъда. За месец е пуснат в отпуск от пандиза.

" Осъждан е за сходни обири. Вчера, откакто беше открит, в дома му са открити още движимости, които са доказателство за друга кражба от възрастен човек. Подробно разказа механизмът за кражбата от манастира. Прескочил е оградата и е счупил входната врата ", съобщи основният контрольор Златан Даскалов от Районно полицейско управление- Поморие.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР