Рецептата за щастие е различна за всеки. Но като цяло

...
Рецептата за щастие е различна за всеки. Но като цяло
Коментари Харесай

Според зодията: Рецепта за щастие за всеки зодиакален знак

Рецептата за благополучие е друга за всеки. Но като цяло се оказва, че щастието е близо – просто би трябвало да го хванете с ръка.

За задачата, обаче, би трябвало да следвате и зова на сърцето си. Защото представителите на другите зодии могат да бъдат щастливи единствено в случай че вършат това, което им харесва.

Овен

Овенът се нуждае от непрекъсната реализация на своите хрумвания, работа по краткосрочни каузи и планове. Това е, което кара Овена да се усеща благополучен. Той би трябвало да търси утвърждение освен в душата си и да не се пробва да направи хората към себе си щастливи. Когато Овенът следва повика на сърцето си, всички го обожават и вървят след него. Той е водач, само че в началото би трябвало да откри себе си.

Телец

Телецът търси непоклатимост, неизменност в живота си, пробвайки се да си обезпечи положително финансово положение. Телецът е доста земен човек. Но за същинско благополучие той би трябвало да се погрижи и за душата си. Телецът следва да се отучи да се привързва към материалните неща. И това става елементарно посредством практиката на признателност и благодарение на други хора.

Близнаци

Близнаците скитат на всички места. Те мислят за предишното, изследват бъдещето, преглеждат куп концепции, смилат голямо количество информация.

Мозъкът им постоянно е деен, заради което е толкоз мъчно да виждат момента, в който са същински щастливи. Близнаците би трябвало да спрат да търсят истината някъде надалеч и да схванат, че истината е тук, в този миг, в живота им, тъкмо в този момент.

Рак

За да намерят благополучие, Раците би трябвало да се научат да се отхвърлят от контрола и да се предадат на ориста си. Те би трябвало да помнят, че светът ще се грижи доста по-добре за тях, в случай че просто му се доверят.  Представителите на тази зодия би трябвало да спрат да се опасяват от всичко ново и непознато и да не не помнят, че тъкмо това е техният път към щастието.

Лъв

За Лъвът щастието е да предадеш мислите си на други хора, да блестиш, да бъдеш център на внимание, да показваш своята характерност, да споделяш това, което им носи наслада. Най-хубавото от всичко е, че Лъвовете знаят по какъв начин да се показват.  Именно това самопризнание им носи благополучие. Лъвовете не би трябвало да се отхвърлят от триумфа си, единствено тъй като е прекомерно огромен. Хората от тази зодия могат да реализират това, което желаят, в случай че не се откажат от него.

Дева

Девите са доста земни, рационални и практични натури. Но за същинско благополучие хората от тази зодия не би трябвало да не помнят за сферата на възприятията и страстите.  Именно хармонията сред материалния свят и света на сетивата е щастието за зодия Дева. Девите могат да обединят тези неща и да основат нещо ослепително.

 

Везни

Везните постоянно са прекомерно неспокойни, заради което от време на време им е толкоз мъчно да намерят благополучие.

Хората от тази зодия би трябвало да одобряват обстоятелството, че светът е посредствен, в този живот не всичко има свое пояснение и не всичко би трябвало да е вярно. Но точно под тази форма животът е съвършен. И можете да започнете да му се наслаждавате тъкмо в този момент.

Скорпион

Скорпионите се опасяват да бъдат уязвими, с цел да не изпитват отрицателни усеща. Те не демонстрират страстите си, с цел да не наподобяват слаби. Но това вътрешно напрежение работи като спирачка. Защо да се борите с нещо, което не може да бъде преодоляно?

Стрелец

Стрелец може да бъде благополучен единствено в случай че следва зова на сърцето си. Но за това той би трябвало да забележи опциите, които животът му дава, а не рестриктивните мерки, които могат да го изплашат и да го накарат да спре.  Единственото изискване за щастието на Стрелец е в никакъв случай да не стопира. Стрелецът би трябвало да се доверява единствено на сърцето си, а не постоянно на мислите си.

Козирог

Козирозите са доста земни, прагматични хора. Те се стремят да си обезпечат положително финансово състояние и почтено място в обществото.

Но с цел да намерят същинско благополучие, Козирозите би трябвало да се научат да одобряват този свят с всичките му „ дефекти “, да не осъждат и да не презират тези, които живеят по други закони, разнообразни от техните разбирания.

Водолей

Водолеите се движат напред толкоз бързо, че от време на време не помнят за живота тук и в този момент. Но тъкмо в този миг те могат да бъдат безумно щастливи. Утре още не е пристигнало, тъй че няма смисъл да се притеснявате за това.

Този миг е мястото за благополучие. Водолеите от време на време би трябвало да се оглеждат и да виждат какво се случва в този миг, какво усещат, какво желаят. Това е безумно вдъхновяващо.

Риби

Рибите бягат от външния свят във вътрешния, с цел да не изпитват болежка, с цел да не изпитват някои отрицателни страсти. Но животът е толкоз многостранен и забавен. И там, където има опция да изпитате болежка, има огромна възможност да изпитате и благополучие.

Не си ли заслужава? Риби, бъдете по-смели и отворени за този свят, тъй като единствено тук можете да почувствате най-голямото си благополучие.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР