Рецептата с печен чесън е много лесна и ще ви

...
Рецептата с печен чесън е много лесна и ще ви
Коментари Харесай

Виж какво ще стане с тялото ти, ако всеки ден ядеш 6 глави печен чесън!

Рецептата с печен чесън е доста лесна и ще ви помогне да се отървете от здравословните си проблеми. За да има цялостен лековит резултат, би трябвало да се изядат 6 глави печен чесън за 1 ден. Това е дозата за изцяло лекуване.

Как се прави?

Загрява се фурната авансово на 150 градуса. Всяка глава чесън се обелва от най-горните пластове.

Оставят се единствено обелките на обособените скилидки. С изострен нож се реже 0.5 -1 сантиметър от горната част на всяка глава. Нареждат се главите чесън в плитка тава, като отрязаната част е от горната страна. Полива се щедро със зехтин, тъй че зехтинът да попие в тях. Предпочита се зехтинът да е елементарен, тъй като с него може да се готви, а зехтин Extra Virgin e единствено за салати и не търпи температурна обработка.

Отгоре се покрива с алуминиево фолио за печене. Изчаква се 10 минути и печем 10 минути, до момента в който омекне леко.

Когато се охлади, всяка скилидка се обелва и може да се съхранява в ледник или във фризер. На другия ден се изяждат 6 глави, като през целия ден не се яде нищо друго - по този начин се пречиства организмът. Разпределят се по една глава печен чесън на 2 часа за целия ден.

След време, в случай че решите още веднъж да се пречистите, още веднъж печете по този метод. Така вашият организъм ще се избави от нездравословните отрови, ще се форсира обмяната на веществата.

Чесънът ще помогне да се изхвърлят всички непотребни течности и мазнини. Друго потребно свойство е, че унищожава нездравословните бактерии, ускорява имунитета, контролира равнището на неприятния холестерол и либидото.

При толкоз доста потребни свойства човек не би трябвало да стопира да яде чесън през цялата година. Така ще бъдете здрави, мощни, цялостни с сила и подмладени.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР