Ретроградният уран носи лукс подаръци, как ще влияе на зодиите?Вличен

...
Ретроградният уран носи лукс подаръци, как ще влияе на зодиите?Вличен
Коментари Харесай

Ретроградният уран носи лукс подаръци, как ще влияе на зодиите?

Ретроградният уран носи разкош дарове, по какъв начин ще въздейства на зодиите?

Вличен и публичен проект от края на лятото се случиха много събития, за които се сочи като отговорно едно или друго астрологично събитие, само че постоянно се подценява ретроградният цикъл на Уран в знака на парите, земята и богатствата Телец.
Планетата ще се движи там назад по небосклона до 27 януари 2024 година,
като ще носи повече разкош дарове за Коледа, само че и каскада от непредвидими събития в другите браншове на живота ни.

А когато нещо ни порази стремително – ненадейно уволняване или непредвидена опция за развиване в кариерата, обич от пръв взор,
облага от лотарията или неочаквана и непредвидена загуба на пари (или близък),
там някъде постоянно виси невидимата ръка на Уран.

Още преди 3-4 години, когато той влезе в знака на Телеца,

ведически астролози скандално предвидиха войни, растеж на инфлацията,

митинги от безбожно високи цени на храни,

горива, а паралелно с това тежки трусове, климатични аномалии и стихии, както и борба за всевъзможни запаси, включително за територии.

Всичко това се случва сега с войната в Украйна и Близкия изток, с икономическата конюнктура в света и у нас. Но не е за занемаряване и фактът, че за последно Уран е бил в Телец през 1942 година, по време на Втората международна война.

В сферата на финансите както в този момент, по този начин и до 2026 година (докато Уран не влезе в Близнаци), също се чакат революционни промени – сривове на тържищата, опит за електронизация на всички заплащания и така нататък Всъщност концепцията на финансовия министър Асен Василев да вкара налог бакшиш е изцяло в духа на въздействието на Уран в Телец. Уран е планетата на технологиите, нововъведенията и изненадите. В същото време Телецът, назад, е обвързван с комфорта, традицията и постоянния напредък. Сблъсъкът на двете енергийни трептения постоянно поражда исблъсъци. В персонален проект този интервал ни подканя да помислим по какъв начин да балансираме измененията в живота си, да открием равновесната си точка.

Що се касае до ретроградния цикъл на Уран, то той трае по към пет месеца всяка година и неизбежно носи много и непредвидени промени в живота на хората.

Съветът на небосклона е те да се одобряват, защото в множеството случаи, осъзнаваме или не, са за наше положително.

Но не всичко ще бъде толкоз инфарктно – с негативен колорит. Тъй като Телецът обича лукса, комфорта и парите, при мнозина от астрознаците интервалът може да докара до непредвидени придобивки за дома, облаги от игри на шанса, приемане на парцели от завещание и така нататък Ще развърже кесията на мнозина да харчат по-смело. Разбира се, ще я има и другата прекаленост на тази житейска октава, обвързвана със загуба на полезности и активи, изключително при рискови дейности и хaзарт. В общоприет проект ретроградният цикъл на Уран в Телец ще ни оказва помощ да откриваме нови житейски направления, пренастройвайки нашия нормален темп, който назоваваме рутина. А ето по какъв начин ще се отрази ретроградният Уран на всички астрознаци (и асценденти), което в тази ситуация ще има силата на справочник за оцеляване в бурно море.

Обратният ход на Уран ще засегне финансовия бранш на огнения Овен. При едни от знака се задават положителни дни посредством приемане на изненадващи материални придобивки, нова по-добре платена работа, облага от тотото. Други от знака обаче, притиснати от събитията, ще се наложи да се съсредоточат върху това дали да употребяват парите си рационално. Не се тормозете, те няма да са ъгъл, просто не харчете безразсъдно за разкош дарове по Коледа и Нова година. Посланието на небосклона към тази втора група е да влагат рационално, като отстранен всички ненужни разноски от персоналния или фирмения бюджет.

Ретроградният Уран в този момент протича в зодия Телец, което ще отключи много турбуленции за представителите на този земен и обичащ сигурността и лукса знак. В общоприет проект ще би трябвало да отделите време, с цел да проучите настоящата конюнктура и да разберете своето предопределение поради неочаквани условия. Промените са наложителни, само че освен на думи, а и на каузи, и в случай че се извършат, ще доведат до възстановяване качеството на живота ви. Ретроградният Уран ще даде подтик на много от по-пасивните Телци да реализират цели или да довършат остарели планове. Други могат да изградят нови привички, нови контакти, партньорства, да усвоят нови умения в гонене на кариерна цел. Така или другояче интервалът няма да е лек за вас (докато Уран е във вашия знак също: 2019-2026), само че с дребни стъпки и без пришпорване може да излезете освен сухи от бурята, само че и спечелили.

При вас астропериодът ще задейства процеси, свързани с душевния комфорт. Причината е, че Уран минава през духовния бранш на вашия знак. Това значи, че през ретроградността вашият въздушен знак би било добре да се концентрира върху своята нервна и психическа резистентност, върху изцелението на душата от остарели контузии. Не се ядосвайте и в случай че нещо не се случва незабавно и че не виждате бързо плодовете от напъните си. Отделете време да се справите с безпокойството посредством визити на релаксиращи места, разходки измежду природата, упражняване на йога, а за какво не и с час при психолог. При всички случаи, в случай че се поглезите в някой СПА център, няма да сгрешите. Пазете се от вируси.

Ретроградната разходка на Уран в Телец ще донесе много забавни събития при Рака. Вашите другарства, както и обществени кръгове, може да претърпят някои съдбоносни промени. Едни от представителите на този съществен знак ще би трябвало да се съсредоточат върху качеството, а не върху количеството на своите другари. При раздели не страдайте ненужно. При други астротенденцията ще докара до привличане на сходен жанр връзки като поява на остарели познати, напредване на взаимни планове, приятни срещи с родственици на маса. Интересно е, че при Раците парите от бизнес или втора работа също ще минат през центрофугата на Уран. Това при някои ще донесе шанс и стабилизация в веществен проект, само че при други известни забавяния.

Представителите на този величествен знак обичат да стоят заобиколени от хора под светлините на прожекторите. Периодът до началото на новата година обаче може да се окаже, че е по-добър за работа в тишина и поверителност. А в случай че има вид да минете хоум офис, би било най-удачно.

Някои от знака ще страдат от проблеми с шефове, подчинени или от неочаквани промени на работното място. Посрещнете всичко невъзмутимо и не бързайте с реакциите. Това може да е просто краткотрайно положение по пътя към професионалното приучване и израстване. Още повече че в този момент противоположният ход на Уран е в сребролюбивия Телец, което в последна сметка ще ви донесе нови благоприятни условия за израстване в кариера.

Девите като земен знак доста не обичат внезапните промени. Но в този момент интервалът е добър за всички нови инициативи и даже опити. Не се плашете да научите нещо в плюс, да извършите нещо извънредно, за което от дълго време сте мечтали. А имащите потребност от рестартираща житейска стратегия ще я получат от Уран, стига да са по-смели. Могат да потърсят някакви магистърски стратегии, курсове за преквалификация, странични планове. На други шансът ще им се усмихне откъм чужбина, било с работа там или с хора, живеещи зад граница. Избягвайте пререкания с родственици и съседи.

Везните обичате хармонията, само че Уран няма да ви я обезпечи най-малко до първите месеци на новата година. По-често ще усещате безпокойствие и напрежение, което може да докара до кавги у дома или на работното място. Ще би трябвало да поработите върху страстите си. От друга страна интервалът ще се характеризира и с финансови вести, освен това много непредвидени – приемане на завещание, намиране на финансиране за план, погашение на заем с помощ, като че ли свише. Проблемите, пък ще са свързани с движимости и полезности. В сферата на любовта мнозина от знака ще имат шанса да освежат брака си. При други се задават раздели поради любовни триъгълници.

Обратният ход на Уран по небосклона ще засегне сферата на контактите на зодия Скорпион. Тук се задават както възходи, по този начин и внезапни падения посредством привършване на едни връзки и основаването на нови. На първо място сигурно ще има промени в любовния живот на този сензитивен, много ревностен и буен знак. Самият той може да даде мотиви на половинката за подозрения, които да провокират житейски земетресения с висока степен по Рихтер. При други от знака ще бъдат прекъснати партньорства в службата, другарства. При трети урановият подтик ще се прояви на физическо равнище с появяването на разнообразни болежки. Поддържайте мозъка си студен и не се поддавайте на страстите.

Благодарение на ретроградността на Уран в Телец, Стрелците ще имат промени в осъществяването на рутинните си задания. Тук е добре да сложат малко ред в безредната си природа, в успеваемостта на труда си – КПД-то. В професионалната сфера конкуренцията ще наложи на мнозина да провеждат по-добре времето си, целите, както и да се снабдят с по-модерни инструменти/машини, с цел да са в крайник с времето. Доста обстановки са вероятни, значимо е да бъдете по-дисциплинирани, с цел да не изпуснете напредъка, който Уран ви е подготвил. В здравословен проект още от края на лятото някои към този момент са се усетили да преминат към по-здравословен метод на живот около някой вирус или болка.

Уран ще засегне любовния живот и свободното време на представителите на този земен знак. Това значи, че ще имате избрани промени (ако към този момент не са тръгнали) в връзки, които бихме определили като флиртове, необвързващи афери. Другата наклонност при вашия знак визира потомството. Възможна е поява на дете, лутане към бременност. А в случай че имате по-големи наследници, очаквайте също някакви новости към развиването им, само че може и кахъри. Козирозите могат да употребяват интервала да се върнат към остаряло занимание, както и да опитат ново за разформироване – тенис на маса, колоездене или нещо по-зимно като ски или сноуборд. В общоприет проект правете това, което ви прави щастливи, по този начин хем ще презаредите батериите си, хем ще повишите самочувствието си.

Астропериодът ще рефлектира върху дома на Водолеите. Не е изключено някои да подхващат усъвършенствания, като закупуване на софтуерни уреди, оптимизиращи отоплението на прага на зимния сезон. При друга част от знака се задават поправки или промени на местоживеенето. Трети ще се наложи да си стоят у дома поради неналичието на поръчки или непрекъсната работа. Добрата страна на астропериода е, че ще ви даде време за приятни срещи с родственици, както и опция да поработите върху връзките в своето семейство. В сферата на страстите Уран може да докара до възприятие на безпокойствие и неустановеност, само че точно фамилията ще ви помогне да се справите с тези мисли.

Периодът ще увеличи контактите на този воден знак. Късметът за вас ще е на открито, тъй че даже да се почувствате по-минорно, не се усамотявайте у дома, даже скоро да сте водили стълкновение с някой вирус и да се чувствате потиснати. Не отхвърляйте срещи и предложения за разнообразни събития, където ще научите значима за вас информация, ще срещнете точните хора, които ще ви оказват помощ да стигнете там, където мечтаете. В службата не отхвърляйте помощ на сътрудници. Въобще всеки вид взаимоотношение ще ви от изгода, а думата свенливост просто я забравете. Дните до началото на 2024 година ще носят и разнообразни вести за братя и сестри и по-далечни родственици, с които има късмет да се видите или да ви зарадват с някоя добра вест или подарък. Относно взимането на значимите решения, спазвайте поговорката „ Бързай постепенно “.

В астрологията Уран е наричана планета малефик, т.е. пакостник, поради житейските трусовете, които основава при избрани аспекти в хороскопа на индивида или съответната страна. Реално обаче той вади индивида от зоната му на комфорт с изненадващи промени като вихър, които за никого не са приятни. От друга страна, точно това е планетата на измененията, откритията, нововъведенията, опитите. Тя залага новите пътища към бъдещето, без които няма развиване и напредък. Уран ръководи и всички нови технологии, авиация и космонавтика, роботика и компютърни технологии, интернет, радио и телевизия и всички инженерни науки. Под неговата настойчивост е и нуклеарната енергетика, което е добре в спокойно време, само че при тежки астроаспекти основава риск от Трета международна война.

В публичен проект тази планета е известна като подпалвача на революции и войни, като неизбежно участва в хороскопа на всички сходни исторически събития. Тълкуванието е, че планетата се стреми да разбие остарялото, статуквото, изразител е на безконечния блян на индивида към независимост.

Уран ръководи още политическите партии, секрети и очевидни общества, клубове, както и всяка група, основана въз основа на филантропични или прогресивни идеали.

В персонален проект Уран ни дава истинска мисъл, бодър дух, следване на личен път, който не се въздейства от другите. Той обогатява със дарба за по-висши умствени занимания като просвета и литература, метафизика. Дарява с сила и мощ, с интензивност и огромна продуктивност, с омагьосване и сексапил. При назадничавост се появяват проблеми в сферите на Уран, нерядко човек усеща нравствен дискомфорт, даже да няма действителна заплаха.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР