Ресторантите в Пловдив влизат в битката за клиенти на 8

...
Ресторантите в Пловдив влизат в битката за клиенти на 8
Коментари Харесай

Пускат евтини куверти за 8 март

Ресторантите в Пловдив влизат в борбата за клиенти на 8 март с изненади и примамливи предложение за Деня на дамата. Заведения се конкурират в цените и разнообразните предложения. В желанието си да завоюват дамите /и вероятно техните кавалери/ заведенията залагат както на кулинарните умения на готвачите, по този начин и на новости в програмата за вечерта.

Празничен куверт в грациозен пловдивски ресторант 10 дни преди празника може да се резервира за 35 лева Изисканата вечеря се състои от тристепенно меню в съвременен жанр, със сладостен край с френски привкус. Включените в цената екстри са ръчно подготвен самун и безалкохолни питиета. Организаторите са се погрижили и за веселбата. В програмата ще взе участие танцова групировка, а музикалния звук ще се дава от диджей.

Като цяло и тази година цените на осмомартенските куверти се движат сред 25 лева и 40 лева Но към момента се намират и места, които не задължават клиентите с авансово определено меню. В тази връзка, в случай че си представяте, че ще отпразнувате 8 март с приятелки и жива музика, има и такива места. Там също ще ви накарат да се чувствате като галеници на ориста с обичайната изпитана кухня. А за положителното ви въодушевление ще се погрижи тайфа музиканти, танцов състав и диджей.

Женско празненство в спа столицата с 2 нощувки

Ако имате щури приятелки, с които сте решили да отпразнувате 8 март по женски, и можете да слеете празника със идващия го уикенд, изберете мястото за купона в точния момент. Едно от нашумелите оферти в специфичния ден на дамата е в спа столицата на Балканите. Известен хотел с четири звезди в центъра на Велинград предлага  промоционална оферта за 130 лева В тях са включени 2 нощувки и 2 вечери. Едната е празнична в чест на дамите със специфична музикална стратегия.

Преди и след веселбата по женски може да се насладите на спа и релакс зоните в хотела. Водните занимания включват прилагане на огромен минерален басейн, джакузи и противоположен душ, а останалите екстри, които ви се поставят, са сауна, парна баня, турска баня и фитнес. Всички разказани екстри са включени в цената. 

Промоционалната оферта важи единствено от 7 до 9 март и е с авансово записване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР