Ресторант в Австралия забрани достъпа на клиентите с татуировки, „тежки“

...
Ресторант в Австралия забрани достъпа на клиентите с татуировки, „тежки“
Коментари Харесай

Ресторант отказва да приема татуирани и накичени с екстравагантни бижута клиенти

Ресторант в Австралия забрани достъпа на клиентите с татуировки, „тежки“ бижута и дизайнерски облекла.

Ресторант в Сидни, Австралия, не приема за клиенти хора с татуировки, тежки бижута и известни марки. Спорният дрескод беше въведен, с цел да попречи на клиентите да „ плашат “ другите гости.

Бележка с новите правила е сложена на вратата на известния бедуински ресторант в Double Bay в Сидни, с цел да осведоми клиентите. Според новата политика на ресторанта на посетителите е неразрешено да носят „ забележими татуировки “, „ тежки бижута “ или „ облекла с дизайнерски етикети “.



„ Ние ценим нашите клиенти и заинтригувани страни от общността и постоянно сме ползвали домашни правила, които включват дрескод, който обезкуражава плашещия външен тип “, сподели пред The ​​Daily Telegraph съсобственикът на ресторанта Поата Окероа.

Близкоизточният ресторант отвори преди три години и се ръководи от Поата Окероа, Ерик Джури и Джулиан Тобиас.

Превръщайки се в клуб през уикендите, мястото постоянно се избира от звезди като тенис звездата Ник Кириос, Скот Истууд, Рита Ора и режисьора Тайка Вайтити.

Британският готвач Майкъл Макселрой, който работи в ресторант в Менли и има татуировки на врата и ръцете, сподели пред 7News, че е бил гневен, откакто е научил за новите правила.

„ Никога не съм чувал за тази политика в Австралия, имам татуировки на главата и ръцете и до неотдавна имах. Товв не ми се е случвало нито един път. Срамно е да чуя, че в този момент ползват тези правила“, сподели той.

„ Тъжно е да чуем, че ще се върнем към тези правила “, разгласи той, добавяйки, че сътрудниците му са му споделили преди няколко години, че възбраната за татуировки е нормална процедура в промишлеността.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР