рестижният турнир Sofia Open 2020 се завръща с най-силното си

...
рестижният турнир Sofia Open 2020 се завръща с най-силното си
Коментари Харесай

Спортни емоции със Sofia Open 2020 през ноември по DIEMA SPORT 2

рестижният шампионат Sofia Open 2020 се завръща с най-силното си издание досега, а почитателите на тениса ще имат опцията да го проследят в спортния пакет DIEMA XTRA. Излъчването на петото юбилейно издание започва от 7 ноември в каналите на Нова Броудкастинг Груп с квалификациите за място в главната скица.

От понеделник, 9 ноември, в ефира на DIEMA SPORT 2 и онлайн в стрийминг платформата феновете ще могат да проследят онлайн по 5 мача от шампионата във всеки от дните до четвъртък.

Специална спомагателна стратегия с обилие от интензивности като всекидневен преглед на най-интересното от деня, репортажи и изявленията с участниците, също ще бъдат разполагаем на почитателите всяка вечер в дневника на шампионата от 23:00 ч. Кулминацията ще пристигна с полуфиналите в петък и ще приключи с финала в събота.

Вече са ясни имената на 19 от звездните участници в главната скица на Sofia Open 2020. Диего Шварцман, Гаел Монфис, Денис Шаповалов, Роберто Баутиста Агут, Пабло Кареньо Буста, Фабио Фонини, Карен Хачанов, Милош Раонич, Феликс Оже-Алиасим, Душан Лайович, Каспер Рууд, Борна Чорич, Тейлър Фриц, Алекс де Минор, Филип Краинович, Ян-Ленард Щруф, Николоз Басилашвили, Кей Нишикори и Кевин Андерсън съумяха да влязат в звездната компания, която ще спори за купата в София.

Забележителното е, че описът на признатите по право в главната скица се затвори на №35 в международната класация преди седмица, като измежду 19-те попадна и ползващият непокътнат ранкинг на №14 Кевин Андерсън. Сред доказаните участници в главната скица има трима финалисти в шампионати от "Големият шлем ". Списъкът с участниците на Sofia Open 2020 освен е най-силният в историята на шампионата. Това е най-впечатляващата селекция въобще в шампионат от категория 250 на АТП от близо четири години насам.

Изкачилият се до №8 в света Андрей Рубльов e изключителното име измежду подалите поръчка за квалификациите на Sofia Open 2020. Спечелилият 4 трофеи през 2020 година руснак изиска от уредниците на шампионата в София и "уайлд кард " за главната скица. Впечатляващи са и останалите поръчки още за квалификациите в София, в които все още попадат общо петима тенисисти, триумфирали с трофеи от АТП шампионати през 2020 година

Освен изключителния лист от звездни участници, уредниците са запазили и „ уайлд кард “ за най-хубавия български тенисист Григор Димитров. Sofia Open 2020 ще се организира в „ Арена Армеец “ от 7 до 14 ноември при строго съблюдаване на всички противоепидемични ограничения, а билети за най-голямото спортно събитие в България за 2020 година към този момент могат да бъдат закупени онлайн

Не пропускайте оспорваните дуели от Sofia Open 2020 в спортния пакет DIEMA XTRA, както и онлайн в стрийминг платформата.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР