Respawn Entertainment разкриха, че току-що анонсираната нова игра от света

Respawn Entertainment разкриха, че току-що анонсираната нова игра от света ...

Star Wars Jedi: Fallen Order може вече да се играе от край до край.


Respawn Entertainment разкриха, че току-що анонсираната нова игра от света на „Междузвездни войни“, Star Wars Jedi: Fallen Order, вече може да се изиграе от край до край. „Може да играете цялата игра в момента“, споделя директорът на играта Стиг Асмусен по време на специалния панел с тяхно участие E3 Coliseum.

Очаква се още следващия месец да стартират и проверките по качеството за цялата игра. Асмусен говори подробно и за работата по Fallen Order, разкривайки, че в началото героят, който ще се казва Кал, оригинално е трябвало да носи името Буун. Първоначално планираният времеви период, в който трябвало да се развива действието (който той не назовава) е бил отхвърлен от ЕА като идея и в крайна сметка е бил избран период, който хронологически да заема пространството между „Отмъщението на ситите“ и „Нова надежда“.

Моментът въобще не е случайно подбран: всички джедаи са се укрили и самата игра акцентира над оцеляването, а не над героизма. Асмусен споделя, че черпи вдъхновение от философията на дизайна на игри, като тези от света на Metroidvania, по отношение на това, че позволява на играещите да се завръщат на планетите с различни способности. По отношение на боя и дизайна на нивата, Асмусен обяснява, че той заема идеи от Souls сериите, като според него комбат механиките се доближават до оригиналната трилогия на филмите, описвайки ги като „земни“ и „не толкова фантастични“.

Запитан за продължителността на Fallen Order, Асмусен отговаря: „Голяма е“, допълвайки, че играта определено не е петчасово преживяване. Той обаче отказва да назове конкретна продължителност, тъй като, както отбелязва, играта може да се окаже в края по-кратка от планираното поради корекциите, които неминуемо тепърва ще се правят.

Star Wars Jedi: Fallen Order излиза за PC, PlayStation 4 и Xbox One на 15.11.

Източник: kaldata.com