Ресорът на отговорност на досегашния вицепремиер беше много отговорен, това

...
Ресорът на отговорност на досегашния вицепремиер беше много отговорен, това
Коментари Харесай

Първите Думи На Новия Вицепремиер Марияна Николова Бяха За Доходите На Българите!

Ресорът на отговорност на досегашния вицепремиер беше доста виновен, това са доста министерства, държавни организации. Аз не зная дали той ще бъде доказан или променен, това е прерогатив на министър-председателя да реши, сподели Николова. Тя уточни, че тематики от голяма важност за нея са опазването на здравето и децата. Интерес за мен съставляват и децата, те са нашето злато, разяснява тя.

Попитана каква е оценката й за митинга на майките на деца с увреждания, тя отговори, че схваща майките дотолкоз, доколкото те в действителност са претърпели доста. Като член на кабинета, при декларирано искане за среща от страна на съответна група, в тази ситуация в случай че са майките, в случай че са съответни представители на отрасъл, постоянно съм подготвена на среща, добави тя. Николова съобщи, че е подготвена да предложения майките на среща или да отиде при тях.

На въпрос дали застава зад отношението на Валери Симеонов по тематиката Николова отговори, че е гледала изказването, само че в началото в медиите то не било обещано цялото. След като към този момент се даде цялото, тогава се схванал неговият цялостен смисъл. Аз мога да давам отговор за моите изказвания, добави тя.

Излъчена съм от " Обединени патриоти " и съм определена от Народното събрание, не мога да разясня " Атака ", сподели още Николова. Тя увери, че ще търси разговор с всеки депутат, в това число с Валери Симеонов.

Никога не съм членувала в политическа партия, нито съм била телевизионна водеща, акцентира Николова и по този начин отговори на въпрос дали е работила в телевизия и дали е членувала в Национална движение „Симеон Втори". Попитана дали изборът ѝ за вицепремиер ще укрепи държавното управление, Николова съобщи, че към момента не може да каже дали нейната служба укрепва кабинета, или не, само че изрази увереност, че има поддръжката на сътрудниците си министри.

Попитана какъв брой време й е трябвало да размишления дали да одобри поста на вицепремиер, Николова отговори, че всичко е станало доста бързо. За нея тази служба е отговорност и чест.

По тематиката за поемането на новия пост тя посочи, че за нея това е висока отговорност. Аз съм виновен човек, не бих отказала такова съответно предложение, добави тя. Николова означи, че желае да изчака какъв сектор ще й бъде предоставен от премиера и тогава ще оповести съответни дейности и ограничения, които ще предприеме. Новият вицепремиер помоли публицистите да й дадат 2 седмици толеранс
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР