Решихте да се ожените за жената си, защото тя е

...
Решихте да се ожените за жената си, защото тя е
Коментари Харесай

Съпругът трябва да постави жената си над тези 6 души.

Решихте да се ожените за дамата си, тъй като тя е вашият обичан човек. Това значи, че би трябвало да се отнасяте с нея като с обичания човек до края на живота си. Това е значимо за мощните връзки.

Особено би трябвало да помните и да поставите дамата си над следните 6 души:

1. Вашите деца. Разбира се, от време на време ще има нощи, когато несъмнено малко създание ще лежи сред вас и ще вика, само че като цяло времето с жена ви би трябвало да бъде по-важно от времето с децата. Вашата роля на татко не би трябвало да бъде за сметка на намаляването на ролята на брачна половинка.

2. Въображаема жена. Използването на порнография като сурогат на същинските интимни връзки със брачната половинка ви може да унищожи връзките. Може да се появи неодобрение от външния тип на брачната половинка ви (разбира се, тя не е порно звезда), мозъкът ви може да бъде реконструиран и разчувствуван единствено благодарение на порно, ще започнете да придавате прекомерно огромно значение на секса, забравяйки за други аспекти на връзката.

3. Друга жена. Това е явно, само че доста хора не помнят за това. И ние приказваме освен за любовницата, само че даже и за най-хубавата другарка. Никоя друга жена не би трябвало да знае какво не знае жена ти. Не забравяйте, че измамата може да бъде прочувствена.

4. Майка ти. Никой член на фамилията не би трябвало да стои над дамата в живота ви. Като брачен партньор, би трябвало да си на страната на дамата, без значение кой се съпротивлява, даже в случай че това е вашата майка. Трябва да бъдеш мощен. Необходимо е да се научиш да търсиш взаимни отстъпки.

5. Приятели. Не забравяйте за другари след брака. Но връзките със брачната половинка ви би трябвало да бъдат по-ценни от даже дълготрайно другарство.

6. Виртуални другари. Приспособленията ви засмукват. Дори когато сте дружно в една стая, можете да сте надалеч, да седите в телефона, да говорите с други хора, а не по един с различен. Не са ли връзките ви по-важни от тези, които даже не знаете в действителността?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР