Решихме, тоест лекарите предложиха той да спре за малко и

...
Решихме, тоест лекарите предложиха той да спре за малко и
Коментари Харесай

Вучич малко да забави темпото съветват лекари

„ Решихме, т.е. лекарите предложиха той да спре за малко и да си вземе отмора “, сподели нощес пред Юронюз Сузана Василевич, медиен консултант на президента на Сърбия.

Сръбският президент анулира няколко уговорката и пътувания по съвет на лекарите, сподели още Василевич.
 Сърбия привежда армията си в бойна подготвеност по заповед на Вучич Сърбия привежда армията си в бойна подготвеност по заповед на Вучич
Президентът на Сърбия Александър Вучич издаде заповед армията на страната да бъде приведена в нараснала бойна подготвеност, заяви Дойче ве...

„ Здравето на президента не беше наред и на следващия ден вечер (днес – бел. ред.) идва и на идващия ден сме в Ниш с нея, означаваме началото на работата по новия железопътен кулоар, по-късно отиваме в Дубай и ежедневните проблеми Косово, тъй че трябваше малко да спре. Решихме, т.е. лекарите му предложиха да спре за малко и да си почине “, сподели Василевич пред Юронюз нощес.

На въпрос дали обществеността би трябвало да бъде загрижена, тя отговори:

„ Надявам се всичко да е наред, става дума за отмалялост “, заяви РТС.

Тя добави, че срещите във вторник с посланиците на Русия и Китай са отсрочени за сряда. Обявеното изявление на Вучич на двудневната конференция „ Западните Балкани, един район, един пазар - стъпка към общия пазар на Европейски Съюз “ в Нови Сад бе анулирано, напомня РТС.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР