Решено е Людмил Киров да не води повече ФК Дунав.

...
Решено е Людмил Киров да не води повече ФК Дунав.
Коментари Харесай

Дунав представя новия треньор още утре?

Решено е Людмил Киров да не води повече ФК Дунав. Това сподели Юлиян Загоров, който изясни, че е представител на новите притежатели и състезателен шеф на ФК Дунав.

" Вие доста добре знаете, че се случиха през последните дни няколко нелицеприятни неща за Дунав, доста приказки се приказват. Не съм индивидът, който взима това решение. Така са решили от управлението, по този начин ще се случи. Всичко ще му бъде изплатено ", сподели Загоров.

Той не пожела да разгласи името на новия треньор, като съобщи, че той ще бъде показан вероятно на следващия ден.

Людмил Киров изясни, че Загоров му се обадил към 22,00 часа нощес и му споделил, че е освободен от тима.

" Казах му, че няма никакви проблеми, само че би трябвало да участвам на тренировката, тъй като те това чакат - да не се явя, да вземем за пример, през днешния ден. Искам си моето, желая на футболистите да се изплати безусловно всичко, не ме интересува безусловно никой ", сподели Киров.

Той разяснява, че не знае кой е новият притежател.
" Освобождава ме човек, който няма нищо общо с тима сега. Мисля, че самичък би трябвало да се освободя, в случай че реша, тъй като няма кой. Няма кой да ме освободи сега ", сподели Киров.

Юлиян Загоров, който бе през днешния ден на спортната база на ФК Дунав, съобщи, че е приказвал с футболистите.

" Обясних им, че на следващия ден ще бъде дадена част от това, което им се дължи - една заплата и наем. Още една заплата и два наема би трябвало да бъдат изплатени другата седмица до сряда, това ми е казано като краен период. Те не пожелаха през днешния ден да излязат да упражняват. По една или друга причина са леко солидарни с треньора си. Като някогашен футболист от една страна ги разбирам, само че въпреки това знаете, че марката " Дунав " е нещо, което би трябвало да се пази ", сподели Загоров.

По думите му се прави и невъзможното всичко да бъде наред.

" Хората и футболната общност в Русе би трябвало да знаят, че още на 6 юни са трансферирани акциите на компания " Алпин ". Един документ с една легализация забави завършването на договорката. Стане ли факт, ще се даде конференция. Това е, което мога да кажа все още ", съобщи Загоров.

По думите му разбирателството сред старите притежатели - в лицето на доктор Симеон Симеонов, и новите притежатели било огромно.
" Времето ни притиска, значимите мачове идват ", сподели Загоров.

По думите му желанията на новите притежатели били съществени.

" Намеренията на новите притежатели са оставане в елита - освен да се бори да се избавя тимът още през цялото време, а по-скоро одобряване в групата и със мощна вяра за по-пълни трибуни на Градския стадион в Русе ", съобщи Загоров.
Той сподели още, че се беседва и с нови футболисти. По думите му даже към този момент дошъл футболист от чужбина, само че към този момент бил в София.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР