Решенията се вземат в Народното събрание и в Министерски съвет.

...
Решенията се вземат в Народното събрание и в Министерски съвет.
Коментари Харесай

Николай Денков: След ротацията се виждам като вицепремиер

Решенията се вземат в Народното събрание и в Министерски съвет. Това, че президентството евентуално има някакви аспирации към вземането на решения, е проблем на президентството. Често виждам предпочитание да се нападат институции, които извършват отговорностите си по отношение на Конституцията.


Това съобщи министър председателят акад. Николай Денков, откакто бе пуснато придвижването през тунел „ Железница " на Автомагистрала „ Струма ", съобщи кореспондентът на БГНЕС от Благоевград.

След ротацията се виждам като вицепремиер, от там нататък ще забележим. Имам доверие на госпожа Габриел, имаме общи цели, само че се намираме в комплицирана структура, разяснява още Денков. Политическата среда е много сложна, само че с цел да може да се оправим би трябвало доста правилно да се гледа кое решение зависи от Народното събрание, кое от държавното управление и кое е към регулаторите, които не са към нито едно от двете, продължи министър председателят.

Той заяви, че няма реализирано единодушие за поста външен министър към днешна дата.

Относно обединяването на Национална агенция за приходите и Митници в единна приходна организация, Денков съобщи, че има доверие на финансовия министър Асен Василев и решението за обединение ще даде позитивен резултат. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР