Решението за сключване на не би трябвало да се взима

...
Решението за сключване на не би трябвало да се взима
Коментари Харесай

Ето какво трябва да има предвид всяка зодия преди да се реши на брак

Решението за подписване на не би трябвало да се взима елементарно и преждевременно. Все отново колкото и щастлива и безоблачна да е връзката ви с обичания човек през днешния ден, бракът ще бъде сполучлив, единствено в случай че и от двете страни има демонстрация на самообладание, зрялост, схващане, взаимно почитание и, естествено, подготвеност за правене на взаимни отстъпки.

Всичко това провокира безпокойствие у доста хора и не е чудно, че редица двойки по този начин и не набират храброст да се обвържат пред закона. А ето и едно малко управление от Дживика Шарма (уважаван и професионален читател на карти Таро) какво би трябвало да вземе поради представителят на всеки един зодиакален знак, преди да се реши да подписа формален с половинката си.
свързани новини14684на 03.09.2020
Овен

Основното нещо, което Овните би трябвало да имат поради преди да тръгнат да предлагат/приемат встъпването в легален брак, е че бракът върви ръка за ръка с огромни отговорности. Овенът би трябвало да е наясно, че тези отговорности от време на време ще го изтощават, различен път ще го отчайват, само че той би трябвало да одобри това предизвикателство с разсъдък, самообладание и положителна настройка. Овните от време на време са склонни да одобряват дилемите и отговорностите си в брака с огромна скука и да се пробват да се отърват от тях или да ги трансферират на половинката си, което е огромна неточност.

Телец

Телецът не би трябвало в никакъв случай да се задоволява с по-малко, в сравнение с заслужава, единствено и единствено, с цел да си има легален съпруг/съпруга. Неподходящият може да донесе на Телеца огромна тъга в бъдеще. Хората от този знак би трябвало да се омъжат/оженят за персона, която в действителност е съвместима с тях. Брачната половинка на Телеца би трябвало освен да го обича, само че и да има неговите ползи, да има неговите морал и ценностна система, да споделя разбиранията му за всички най-важни аспекти от живота и несъмнено, да го поддържа.

Близнаци

Представителите на този знак би трябвало да се научат да са по-открити с колегата си и да му споделят повече за всичко, което се случва в живота им и което ги тревожи. Близнаците са склонни да се сблъскват с много трудности по време на житейския си път и на тях в действителност им би трябвало сватбен сътрудник, който да им оказва помощ да се оправят с по-трудните обстановки в живота. Именно по тази причина Близнаците би трябвало да се омъжат/оженят за индивида, който биха могли изрично да дефинират като своя „ най-хубав другар “.

Рак

Няма нещо съответно, за което Раците би трябвало да са нащрек, когато става въпрос за брак. За тях дори е по-добре да не се замислят прекалено много, тъй като това може да ги предизвика да намират проблеми там, където няма такива. Прекаленото анализиране на връзките им с техния сътрудник може да докара до непотребни разногласия и даже да съсипе брачния им живот. Раците би трябвало да се опитат да не преувеличават неприятните моменти във връзката си, а да се концентрират върху хубавите и щастливи мигове.

Лъв

Лъвът би трябвало да помни, че каквото и да се случи в брака му някой ден, той ще би трябвало да поеме отговорност и да се оправи самичък с проблемите си. Лъвът не би трябвало да се учи да разчита прекалено много на колегата си, тъй като може да се разочарова доста, в случай че не получи предстоящата поддръжка. Лъвовете имат мощна персона и нормално са по-стабилни по време на житейски стихии от своя сътрудник. Те би трябвало да одобряват тази лидерска позиция в брака си и да са наясно, че те ще би трябвало да „ ръководят кораба “, най-малко до момента в който бурята не премине.

Дева

Едно нещо, което Девата би трябвало да има поради, когато става въпрос за брак, е че би трябвало да спре да го отсрочва. Девата е склонна да бяга от брачните си отговорности и непрестанно да си намира оправдания за това. Хората от този знак са склонни да се занимават с куп маловажни неща, само че да подценяват значимите си отговорности и връзки вкъщи. Те би трябвало да схванат, че няма нищо по-значимо от това да поставят старания във връзката си със своя сътрудник, както и него персонално да удостояват по-често с вниманието си.

Везни

Когато става дума за брак, Везните би трябвало да имат поради, че сватбата не поставя завършек на романтиката. Те би трябвало да продължат да изследват света дружно със своя сътрудник. В същото време Везните не би трябвало да следват сляпо своята половинка, а да си запазят известна самостоятелност. Те би трябвало да осъзнаят, че както те, по този начин и брачният партньор им – всеки има право на свое персонално пространство отвън брака, само че редом с него и това не би трябвало да основава проблеми в връзките.

Скорпион

Добре е Скорпионът постоянно да помни, че би трябвало да дава на колегата си малко пространство, а не да го задушава. Особено значимо предписание за щастливия е всеки сътрудник да се усеща с равни права. Хората от тази водна зодия имат завладяваща натура и са склонни да се пробват да постановат надзор върху своя обичан човек. Подобно държание може да стане причина за утежняване на връзката им и то необратимо. Така че, Скорпиони, разберете – бракът не ви дава повече власт върху вашия сътрудник.

Стрелец

Преди да тръгне да подписва брак, Стрелецът би трябвало да се концентрира върху това да се научи да разгадава възприятията на своя сътрудник. Стрелците са склонни да подценяват или по-скоро да не виждат страстите на своята половинка и по този начин пропущат да разрешат проблемите във връзката си още първоначално. Често хората, омъжени/женени за Стрелец се оплакват от липса на поддръжка и състрадание от негова страна. Но Стрелецът не го прави преднамерено, просто не всеки път улавя сигналите, въпреки да е доста умен по натура.

Козирог

Козирогът би трябвало да познава доста добре колегата си, преди да се реши да се омъжи/ожени за него. Хората от този знак от време на време виждат половинката си през розови очила и си фантазират, че виждат в нея качества, които тя просто не има. На тях в действителност им би трябвало повече време, с цел да осъзнаят каква е същинската същина на индивида до тях. Освен това Козирозите имат податливост да се имат за по-умни от другите, в това число и от колегата си и поради това го подценяват в някои аспекти, а това може да им изиграе неприятна смешка по време на брака.

Водолей

Хората от този знак постоянно би трябвало да слушат какво им споделя вътрешният им глас, преди да подхващат каквото и да е деяние, обвързвано с брака. Водолеят е доста припрян и прибързан, когато става въпрос за анализиране или осъзнаване на дадена обстановки или хора. Това негово неспокойствие може да го накара да вземе неправилно решение. Ако сте от тази зодия – бъдете търпеливи, наблюдавайте деликатно половинката си и чак откакто сте сигурни, че я познавате добре – действайте в посока законно обвързване.

Риби

Нещото, което Рибите би трябвало да имат поради, когато става въпрос за брак, е че не би трябвало да се отнасят към себе си като към новобранец. Повечето пъти Рибите живеят с неправилното разбиране, че нямат право или достъп до персоналния живот на колегата си. Те са склонни да се помиряват с държание от страна на половинката си, което е неуважително или даже обидно към тях самите, още преди сключването на брака, а какво да кажем за след това... Преди да се решат да създадат връзката си публична и пред закона, Рибите би трябвало да се убедят, че са главен приоритет за обичания си човек.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР