Решението за подкрепа на правителство на Има такъв народ от

...
Решението за подкрепа на правителство на Има такъв народ от
Коментари Харесай

Свиленски: Поканата за среща от ИТН показва желание за диалог

Решението за поддръжка на държавно управление на " ИТН " от страна на Българска социалистическа партия ще бъде взето след среща с управлението им, за която към този момент имат покана, както и след съвещание на Националния съвет на левицата, сподели в " Още от деня " заместник-председателят на Българска социалистическа партия Георги Свиленски. И съобщи, че е по-важно какви политики ще предложат.

" Това, което беше препоръчано в първия вид на кабинета, няма по какъв начин да бъде подкрепено от нито една, бих споделил, естествена партия в България ", означи Свиленски.

Той акцентира, че на изборите жителите ясно са декларирали желанието си за промяна на модела на ръководството през последните години. И когато искаш да го смениш, няма по какъв начин да поставяш авансово разграничителни линии, тъй че тази смяна да не може да се случи. По думите на Свиленски това са правили сътрудниците им от " ИТН " в предходния парламент, делейки ги на партии на статуквото.

" Поставяйки тези разграничителни линии, няма по какъв начин да постигнеш тази смяна, която българските жители чакат ", сподели Георги Свиленски.

Според него поканата за среща демонстрира смяна в държанието и предпочитание за разговор, който обаче не е бил потърсен при избора на ръководител на Народното събрание.

На въпрос за какво са показали Кристиян Вигенин за ръководител на Народното събрание, отговорът беше, че Народното събрание има потребност от диалогичен и изкусен ръководител, а Вигенин има всички качества и квалификазии за това.

От срещата с управлението на " ИТН " от левицата чакат да чуят какви политики оферират и тогава ще преценяват кои ще поддържат. Няма да поддържат приватизация на ББР, както и концесиониране на автомагистралите. Ще изложат личните си цели - преизчисляване на пенсиите, за безвъзмездни детски ясли и градини, за помощи за второ и трето дете, законите към този момент са импортирани в Народното събрание.

Вижте още във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР