Решението взето е след шокиращото отпадане на “мореплавателите от Мароко

...
Решението взето е след шокиращото отпадане на “мореплавателите от Мароко
Коментари Харесай

Португалия се разделя с Фернандо Сантош

Решението взето е след шокиращото отпадане на “мореплавателите ” от Мароко на 1/4-финалите на Световното състезание в Катар

От Португалската футболна федерация са решили да се разделят със своя селекционер Фернандо Сантош, като това ще стане по взаимно единодушие през идващите дни, оповестява “А Бола ”, представена от.

Решението е в резултат на шокиращото отпадане на “мореплавателите ” от Мароко на 1/4-финалите на Световното състезание в Катар. Договорът на 68-годишния експерт изтича след края на Евро 2024, само че от федерацията желаят да стартират нов цикъл. Сантош е отпред на Португалия от септември 2014-та насам, като донесе първите два огромни трофея на страната - европейската купа през 2016-а и трофея от дебютното издание на Лигата на нациите през 2019-а.

Според “Гадзета дело спорт ” и “Кориере дело спорт ” желанието на ръководителите на португалския футбол е новият селекционер да бъде Жозе Моуриньо, който има контракт с Рома до 2024-та. Оттам са подготвени да му предложат да съвместява двете длъжности, поради което Специалния демонстрира интерес да поеме националния тим на родината си. Друг огромен претендент за поста е наставникът на младежите до 21 години Руи Жорже, който ги изведе до край на Европейското състезание за тази възраст преди година.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР