Решението в сградата на парламента да се влиза със зелен

...
Решението в сградата на парламента да се влиза със зелен
Коментари Харесай

Ива Митева: Зеленият сертификат приравни парламента до мол, ...

Решението в постройката на Народното събрание да се влиза със зелен документ не беше премислено добре. Всеки от сътрудниците има мнение за или срещу зеления документ. Приравниха ни на мол, на спектакъл, на цирк. След като има вечерен час от 22 часа за заведенията - ще има ли и за нас, откакто и за тях вкараха условието за зелен документ?”.

Тава съобщи депутатът от „ Има подобен народ” Ива Митева, разяснявайки решението за влизане със зелен документ в Народното събрание, по Нова телевизия.

„ Народното събрание трябваше да види какво е правното съображение за приемането на този документ. А не да приема подобен акт, който не почива на нищо. Ние не желаеме да даваме образец, че в Народното събрание можем да си вършим каквото си желаеме. Има си правила и желаеме тези правила да се спазват”, безапелационна е Митева.

По думите й ръководителят на Народно събрание Никола Минчев няма лостове, с които да наложи наказания на депутатите, неспазващи разпоредбите за достъп до постройката на Народното събрание със зелен документ.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР