Решението Общинската избирателна комисия за прекратяване на правомощията на кмета

...
Решението Общинската избирателна комисия за прекратяване на правомощията на кмета
Коментари Харесай

Васко Василев, ДСБ: Решението на ОИК за кмета на „Одесос“ е тенденциозно

Решението Общинската изборна комисия за преустановяване на пълномощията на кмета на варненския регион „ Одесос ” Цветнен Цветков е преднамерено и е взето след неизвестен сигнал. Това съобщи в ефира на Дарик Васко Василев, който е ръководител на локалната организация на ДСБ, от чиято квота е Цветков.

„ Дали Цветков е излязъл от комерсиалното сдружение, ще го каже съдът. В сигнала против него са посочениимена и адрес, на който има блок с 200 жилището. Не е тествано дали в действителност подобен човек съществува и живее там. Решението на ОИК е взето от болшинството на ГЕРБ, Движение за права и свободи, Възраждане, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия. Цветков изиска пролонгация от няколко дни, с цел да показа материали. Същата скица се извършва и във връзка с кметовете на Варна и на регион „ Приморски ”. Срещу кмета на Варна сигналът е подаден от някогашен сътрудник на Държавна сигурност. Да не се окаже, че сигналът против районните кметове е подаден от лице, което не съществува?!Как може по неизвестен сигнал да се вземе такова решение? Според нас Цветков не е сбъркал, а казусът е в метода, по който ОИК работи по тези сигнали. Това решение е преднамерено и авансово премислено ”.

Василев добави, че сигналът против районните кметове е подаден дни, откакто Общинският съвет е отхвърлил настояването на ПП-ДБ Община Варна да придобие постройката на Руското консулство и да върне акциите в Пловдивския панаир. Според локалния водач на ДСБ това е станало с гласовете на болшинство, което той дефинира като русофилско.

Целият диалог с Васко Василев е прикачен
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР