Решението на ЦИК беше правилно. Виждате колко бързо става гласуването.

...
Решението на ЦИК беше правилно. Виждате колко бързо става гласуването.
Коментари Харесай

Борисов: Беше ни най-приятно да побеждаваме с машини, но се получиха укорими неща. Решението на ЦИК е правилно

„ Решението на ЦИК беше вярно. Виждате какъв брой бързо става гласуването. В рамките на една минута гласувах и в трите бюлетини ”, сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов. „ Гласувах да продължи София да се ръководи добре, да вършим детски градини, учебни заведения, метро, паркове, фонтани, алеи ”, добави той.

„ Това, което стана в последните дни, не е добре. Беше ни най-приятно да побеждаваме с машини, само че се получиха укорими неща. Как бихте се почувствали, в случай че някой ви копира паролата за телефона? А в случай че това е вашият съперник в службата, който желае да ви седне на мястото? Това направиха. Без да има право, откакто е издал заповед, че в тази стая не може да се влиза, отива и с персоналния си телефон снима паролите ”, разяснява Борисов.

По отношение дали машините са единствено принтери, Борисов ги дефинира като нелепости. „ В нашата централа има принтери, желаех да видя имат ли кодове. Оказа се, че нямат. Щом са единствено принтери, за какво са им кодове, за какво ги снимат? Много са им леки тезите. Съжалявам, че не можаха да се оправят с изборите, по този начин както законът споделя ”, сподели Борисов. Той не е чел отчета на ДАНС. 

„ Действащ министър споделя по какъв начин го заплашват да даде 1,2 милиарда за поръчки. Има един запис, в който тъкмо за тези машини се приказва, че са „ но – бала ”, че планът на Слави е провален. Нека да сме справедливи “, сподели още Бойко Борисов.

Той разяснява и „ сглобката ”. „ България е преди всичко в Европа по правосъдни промени. Ние сме създали с тях доста положителни неща. Трябва да си преглътнем егото с тези избори, имаме да свършим конституционна промяна, да свършим правосъдната промяна, да създадем изборите за Висш съдебен съвет ”, сподели Борисов.

Инфо: Нова телевизия

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР