Решението на министъра е за изпълнение. Приемам ситуацията“. Това каза

...
Решението на министъра е за изпълнение. Приемам ситуацията“. Това каза
Коментари Харесай

Отстраненият директор на ДКК пред bTV: Една стотинка не съм взел от представителни разходи

„ Решението на министъра е за осъществяване. Приемам обстановката “. Това сподели за bTV отстраненият изпълнителен шеф на Държавната консолидационна компания Венцислав Димитров.

Той отхвърли изказванията на министъра на стопанската система Богдан Богданов, че е изхарчил близо 20 хиляди лв. за един месец като представителни разноски.

Министърът на стопанската система отговори на водача на ГЕРБ Бойко Борисов за „ поголовните смени в предприятията “

„ Представителните разноски са в дъщерните сдружения. Аз не съм изхарчил една стотинка. Винаги съм си плащал от моя джоб. Знам, че имам ежемесечно много пари представителни разноски, само че нито една стотинка не съм взел от тях. Смятам, че не е почтено изпълнителен шеф да взима пари отвън полагащото му се заплащане “, уточни той.

По време на конференция министър Богданов разгласи, че назначава Иван Зангочев за член на борда и изпълнителен шеф на Държавната консолидационна компания.

В отчетите на индустриалния отдел се стига до заключението, че суровината е некачествена, сподели шефът на ДКК

Ще бъдат понижени възнагражденията на представители на бордовете и изпълнителните шефове на предприятията в Държавната консолидационна компания с 50%. Като претекст за измененията Богданов посочи огромни разноски през последните 4 години.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР