Решението е взето с гласовете на 7 от членовете на

...
Решението е взето с гласовете на 7 от членовете на
Коментари Харесай

Последна Информация За Главния Заподозрян За Трагедията Във Виноградец! Край С Лазар Влайков

Решението е взето с гласовете на 7 от членовете на комисията, а двама са се въздържали. От протокола не излиза наяве кой по какъв начин е дал своя вот, заяви пазарджишкият в. " Виделина ".

Като претекстове за прекратяването на мандата от комисията показват, че Лазар Влайков не се е явил на три следващи сесии на локалния общински съвет, макар че е бил съответно известен за тяхното осъществяване.

Фактът, че Лазар Влайков е бил под домакински арест в интервала от 29 септември до 9 ноември, по отношение на убийството на ресторантьора Наско Тонкев, не го оправдава за неявяването на съвещанията на локалния парламент в Септември.

Според публична информация на окръжната прокуратура в Пловдив от Влайков не е постъпвало искане да напуща жилището си във Виноградец, с цел да взе участие в съвещания на общинския съвет, каквото право има.

В тази връзка от изборната комисия показват, че поради личното си безучастие Влайков самичък се е сложил в неспособност да взе участие в съвещанията. След отстраняването на Влайков неговото място в общинския съвет ще заеме идващия определен от листата на ГЕРБ.

Бившият началник на общинарите в града е обвинен, че не е взел нужните ограничения за сигурност и по този начин е съдействал с неговия револвер да бъде погубен 47-годишният ресторантьор Наско Тонкев от село Виноградец, написа дир.бг.

Решението на Общинската изборна комисия може да бъде обжалвано пред Административния съд в Пазарджик в 7-дневен период.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР