Решение на апелативните магистратиКристиян Илиев страдал от тежка дискова хернияИ

...
Решение на апелативните магистратиКристиян Илиев страдал от тежка дискова хернияИ
Коментари Харесай

Сочен за килър на Любо Ченгето излиза от ареста

Решение на апелативните магистрати
Кристиян Илиев страдал от тежка дискова херния

И вторият упрекнат си е у дома

Обвиненият за съзнателно ликвидиране на някогашния служител на реда Любомир Иванов излиза от ареста, реши Софийският апелативен съд. Кристиян Илиев ще бъде под “домашен арест ”, поради влошено здравословно положение. Адвокатът му Любомир Таков съумя да убеди магистратите, че в килията и в болничното заведение към пандиза здравето на клиента му е сложено в риск и има възможност да остане неработоспособен. Илиев страда от тежка форма на дискова херния и се чувствал все по-зле. Извън ареста е и Боян Табаков, който е апетитен за помощник за тежкото закононарушение. Той се съобщи, откакто Кристиян Илиев беше арестуван.



Любомир Иванов

Любомир Иванов - Любо Ченгето беше убит пред дома си в столичния кв. “Хладилника ” на 25 март м. година Той е някогашен шеф на Криминална полиция във Второ РПУ. През 2008 година беше арестуван за приключване на класифицирана информация към някогашния към този момент заместник-директор на ГДБОП Иван Иванов. Малко по-късно обаче Любо Ченгето беше оневинен и се върна на работа в полицията, само че не за дълго.

За последно той е бил чиновник на Министерство на вътрешните работи до юли 2016 година, когато съдът удостовери заповедта на министъра на вътрешните работи за уволнението му. През 2018 година Любомир Иванов беше разгласен за търсене от Интерпол като член на бандата на Бирмите, подозирана, че стои зад 4 незаконни цехове за цигари. Той беше прочут и с връзките си с някои от най-големите кримибосове у нас. Според осведомени, през последните месеци преди убийството, Иванов се опитал да създаде нов канал за контрабандни артикули. Това е първото показно ликвидиране от години, разкрито от Министерство на вътрешните работи за толкоз малко време.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР