Решаваме проблем по проблем в Пловдив, лека-полека. Предстои ни приемането

...
Решаваме проблем по проблем в Пловдив, лека-полека. Предстои ни приемането
Коментари Харесай

Кметът на Пловдив каза ще бъде ли демонтиран паметникът на Альоша

Решаваме проблем по проблем в Пловдив, малко по малко. Предстои ни приемането на бюджета на Общината. Успяхме да пуснем придвижването по доста от пътните артерии на Пловдив. Това съобщи кметът на града в ефира на Nova News.

„ Към края на януари 2024 година ще бъде спряно придвижването по Бетонния мост. Има 6-месечен интервал за реорганизация на оборудването. Този ремонт е значим за квартал „ Южен ”. Има планове и в областта на културата и спорта. Имаме цялостна връзка и с фенклубовете, и с фирмите-изпълнители за стадионите в града. Проектите са за към 150 млн. лева, само че утвърденото от МФ е в границите на 100 млн., разяснява той.

За това дали ще бъде демонтиран паметникът на Альоша, Костадинов съобщи: „ Това е тематика, която може да се политизира, да се изговори доста, само че все си мисля, че след необятен публичен спор би трябвало да се реши сходно нещо. Нека чуем общинските съветници, които показват пловдивчани. Още на идната сесия на 17 януари ще се дискутира това. ”

„ Благодарен съм на Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за поддръжката за Пловдив, ще разчитаме на него и в бъдеще ”, добави още той.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР