Републиканците в Камарата на представителите решиха да намалят заплатата на

...
Републиканците в Камарата на представителите решиха да намалят заплатата на
Коментари Харесай

Републиканската партия в Камарата на представителите се опитва да намали заплатата на Buttigieg до $1 чрез сметка за разходите

Републиканците в Камарата на представителите взеха решение да понижат заплатата на министъра на превоза Pete Buttigieg до $1, до момента в който законодателите разискват законопроектите за разноските преди крайния период за държавно финансиране идната седмица.

< p> Намаляването на заплатата за Buttigieg беше показано от представителя Марджъри Тейлър Грийн (R-Ga.) и признато посредством гласоподаване като изменение на законопроекта за транспирация и разноски за жилищно и градско развиване за 2024 година

“ Pete Buttigieg не си прави работата. Всичко е обвързвано с подправени фотоси и пътешестване с частен аероплан, финансирано от данъкоплатците, с цел да се одобряват ЛГБТК награди за него “, разгласява Грийн в X, платформата, известна преди като Twitter. „ Щастлив съм, че моята корекция беше призната, само че той не заслужава нито пени. “

Основният законопроект би трябвало да бъде утвърден от цялостната камара и е малко евентуално да бъде утвърден от Сената.

Правилото на Холман — което дава на членовете опцията да оферират промени в законопроекти за бюджетни заеми, които понижават заплатите за избрани федерални служащи или стратегии до 1 $, като всъщност ги лишава от финансиране — беше въведено още веднъж през януари, когато републиканците в Камарата на представителите одобриха пакет от правила след представителя Битката на Кевин Маккарти (R-Калифорния) да стане представител.

Това не е първият път, когато Грийн и други републиканци се придържат към правилото да понижат заплатите, с цел да се насочат към изпращане от администрацията на Байдън. Грийн предложи друга корекция, намаляваща заплащането на министъра на защитата Лойд Остин през септември.

Републиканците в Камарата на представителите са в несъгласие по отношение на това по какъв начин да предотвратят прекъсване на работата на държавното управление, което ще стартира по-късно повече от седмица, и остава да се види дали конференция ще се сплоти зад новия ръководител Майк Джонсън (R-La.).

Някои от предложенията, разисквани на срещата на конференцията на Камарата на републиканската партия във вторник, няма да бъдат стартирани в Сената, който напредва със своите лична тактика.

Лидерите на Сената и разпоредителите обмислят предложение за съчетание на останалите девет неприети от Сената законопроекта за бюджетни заеми в един огромен пакет „ макси-автобус “.

За последните вести, времето, спорта, и поточно видео, отидете до The Hill.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР