Републиканците ще проведат конкурси за номиниране в 15 щата, а

...
Републиканците ще проведат конкурси за номиниране в 15 щата, а
Коментари Харесай

Кои щати гласуват в Супер вторник 2024 г.? Пълен списък на това кой гласува утре и колко делегати са заложени

Републиканците ще проведат състезания за номиниране в 15 щата, а демократите в 15 щата и една територия в Супер вторник, деня, в който нормално стартират президентските съревнования.

Президентът Байдън остава любимец за демократите и не се изправя пред съществени противници. Сред щатите, които гласоподават във вторник, е Минесота, родният щат на конгресмен Дийн Филипс, който се бори с господин Байдън и може да претърпи проваляне в родния си щат. Въпреки че писателката Мариан Уилямсън беше завършила дълготрайната си акция, тя я приключи, откакто приключи пред Филипс на първичните избори в Мичиган.

Бившият президент Доналд Тръмп е любимец за номинацията на Републиканската партия, само че някогашният Юнайтед Посланикът на нациите Ники Хейли към момента е в конкуренцията. Хейли към момента не е спечелила нито един щат, макар че е събрала някои делегати по пътя.

Има стотици заложени делегати както за демократите, по този начин и за републиканците в Супервторник, само че нито господин Байдън, нито Тръмп ще съумеят...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР