Републиканският сенатор Джош Хоули заяви в своя реч, че основната

...
Републиканският сенатор Джош Хоули заяви в своя реч, че основната
Коментари Харесай

Джош Хоули: Феминизмът е причината мъжете да гледат порно и да играят видео игри

Републиканският сенатор Джош Хоули съобщи в своя тирада, че главната причина съгласно него мъжете да гледат повече порно и да играят видео игри, е феминизмът. На Конференцията за консервативно политическо деяние в Орландо, Флорида, Хоули сложи въпроса за „ мъжествеността “, която съгласно него е атакувана непрекъснато, и прикани мъжете да се върнат към обичайна си роля.

Привърженикът на Доналд Тръмп, който изрази поддръжка към щурма на Капитолия на 6 януари, показва визии, сходни на крайнодесните Proud Boys ( " Горди момчета " ), които се опълчват на феминизма и имат вяра, че мъжете са подложени на офанзиви от демократичните елити.

„ Изненадаващо ли е, че след толкоз години, в които мъжествеността е подложена на критика, от ден на ден мъже избират да се отдръпват, като насочат взор към безделието, порнографията и видеоигрите? “ — сподели Хоули.

„ Вероятно левицата чества този крах на мъжете, само че аз не мога да се причисля към тях. Никой не би трябвало да го прави “ – показа твърдо той.

41-годишният Хоули не цитира източници в поддръжка на изказванието, че мъжете гледат повече порнография. Въпреки това речта му беше препубликувана от десен вестник. В обръщението Хоули сподели още, че левицата се опитва да сътвори свят оттатък мъжете.

„ Левицата желае да дефинира обичайна неустрашимост като токсична “, счита той. „ Желанието им е да предефинират обичайните мъжки добродетели като храброст, самостоятелност и убеденост в заплаха за обществото “.

Хоули неведнъж повдига яростно вежди в опити да се опълчи на демократичните елити. Амбицията на Хоули да приказва от името на всички мъже в името на връщането на крайно неопределената, само че велика мъжественост от предишното, бързо се трансформира в нов обект на насмешки в обществените мрежи.

 

Josh Hawley says American men are " watching porn and playing video games because their masculinity is being criticized. " Mostly by their parents who keep asking, " Josh, when are you going to move out of our basement, stop picking your nose and get a job? " pic.twitter.com/NSY6sbo2aP
— Paul Rudnick (@PaulRudnickNY) November 1, 2021
 

He's saying that he watches lots of porn. This isn't hard to figure out.
— Phil Landmeier (@KW2P) November 1, 2021
Хоули обаче надалеч не спря дотук. Той дори обвърза хипотетичното проваляне на мъжествеността с други проблеми, в това число безработицата, както и сключването на брак на по-късна възраст. Междувременно обяви, че стартира нов подкаст, взаимно със брачната половинка му, в който занапред следва да споделя размислите и пристрастеностите си с фокус върху фамилните полезности.
Експеримент: по какъв начин наподобява политиката, когато махнем мъжете от фотосите?
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР