Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами беше уловен на горещ

...
Републиканският кандидат за президент Вивек Рамасвами беше уловен на горещ
Коментари Харесай

Вивек Рамасвами беше уловен на горещ микрофон в банята по време на диво предаване на живо на Илон Мъск, Алекс Джоунс X

Републиканският претендент за президент Вивек Рамасвами беше уловен на парещ микрофон в банята по време на диво предаване онлайн в X Spaces дружно с хора като Илон Мъск, крайнодесният теоретик на конспирацията Алекс Джоунс, Андрю Тейт и други спорни персони.

Смешната неуместна неточност на Рамасвами се случи, когато Мъск интервюира Джоунс – водещият на InfoWars, който твърди, че всеобщата пукотевица през 2012 година в началното учебно заведение Санди Хук е машинация. Часове по-рано Мъск взе необятно подложено на критика решение да възвърне X акаунта на Джоунс.

Звукът от пръскаща се течност прекъсна Джоунс, който беше в разгара на изявленията си за това, което той назова „ корпоративно международно държавно управление, чиято цел е обезлюдяването “.

 „ Някой си е отворил нещата и пикае! Някой е отворил телефона си в банята “, извика Джоунс пред аудитория от десетки хиляди слушатели. Домакинът на предаването онлайн, инфлуенсърът в обществените медии Марио Науфал, се опита да предизвести Рамасвами за протичащо...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР