Републиканец от Небраска, законодател, който предизвика буря от противоречия, като

...
Републиканец от Небраска, законодател, който предизвика буря от противоречия, като
Коментари Харесай

Сенатор от Небраска, който провери имената на свой колега, докато четеше за изнасилване, е разследван

Републиканец от Небраска, законодател, който провокира стихия от несъгласия, като неведнъж ревизираше имената на сътрудник сенатор, до момента в който четеше графичен роман за обезчестяване от най-хубавия -продаването на записки в Народното събрание в този момент е обект на следствие за полов тормоз.

Разследването против щатския сенатор Стив Халоран от Хейстингс от Изпълнителния съвет на законодателния орган беше оповестено в сряда от сенатор Рей Агилар, помощник републиканец и ръководител на управителния съвет. Агилар сподели, че самичък е подал жалбата за тормоз, откакто е станал очевидец на забележките на Халоран на пода в понеделник вечерта.

„ Това публично следствие ще бъде задълбочено и съгласно разпоредбите “, прочете Агилар от изказване на пода. „ Мога да уверя членовете на този орган, законодателния личен състав и всички поданици на Небраска, че всички изказвания за тормоз на работното място ще бъдат съответно разследвани и ще бъдат прегледани, както е планувано в политиката на Изпълнителния съвет. ”

...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР