Република Северна Македония не е готова да влезе в ЕС.

...
Република Северна Македония не е готова да влезе в ЕС.
Коментари Харесай

Костадинов: РСМ не е готова да влезе в ЕС

Република Северна Македония не е подготвена да влезе в Европейски Съюз. Това разгласи от трибуната на Народно събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той е обезпокоен от опцията за физическо очистване на българи в РСМ. Повод за това е казусът от нощес на отвод от оказване на здравна помощ за

Ще има убити българи в Северна Македония уверен е той. Не зная какво чакат българската страна и българските политически сили, сюрпризиран е Костадинов. Той още веднъж акцентира позицията на партията против за участие в Европейски Съюз.

Костадин Костадинов отново съобщи, че югозападната ни съседка не е подготвена да влезе в европейското семейство и напомни офанзивите върху българския клуб в Охрид.
 Стрелба против българския клуб в Охрид
Стрелба против българския клуб в Охрид

Скопие осъди случая, само че, не загатна, че е български клуб

Всички европейски страни си затварят и не престават да си затварят очите и ушите за ужасяващата антибългарска нервност и ненавист, посочи Костадинов. Това безмълвие, по думите му, изражда самата същина на Европейски Съюз.

Македония за жалост е застинала във времето на югокомунизма, счита още водачът на " Възраждане ". Светлото бъдеще на европейските полезности там е идеал, а локални мутри и нарушители тормозят българите там, счита Костадинов.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР