Репортерката Дженифър Равало, известна още като Джени Суши, ще съди

...
Репортерката Дженифър Равало, известна още като Джени Суши, ще съди
Коментари Харесай

Джени Суши нае известен адвокат, съди Кубрат Пулев

Репортерката Дженифър Равало, известна още като Джени Суши, ще съди Кубрат Пулев за целувката след боксовата церемония в Коста Меса. Американката е наела известената адвокатка Глория Олдред, написа TMZ .

77-годишната Олдред има богат опит със случаи, свързани със отбрана на правата на дамите. Занимава се с такива каузи от средата на 80-те години.

Тя бе юрист на една от актрисите, обвинили продуцента Харви Уайнстийн в полов тормоз.

Олдред е представлявала и 33 дами, обвинили в полов тормоз Бил Козби. Била е юрист и по обвиняване против Доналд Тръмп, преди той да стане президент на Съединени американски щати. Олдред се е изправяла в съда и против звезди като Чарли Шийн, Еди Мърфи и Тайгър Уудс.
Кобрата: Целувката не беше планувана, няма защо да се оправдавам (ВИДЕО) Андреа ми се обади, само че й споделих, че съм див, показа боксьорът
При завръщането си у нас през вчерашния ден Кубрат Пулев разкри, че репортерката на " Вегас Спортс Дейли " се е веселила до зори в компанията му след успеха. Боксьорът, който се оказа в епицентъра на скандал, получи поддръжка от половинката си Андреa, която го отбрани в персоналния си профил във " Facebook " . Същото направи и брат му Тервел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР