Репортерът на Марица“ Иван Кирев получи лична покана от Симеон

...
Репортерът на Марица“ Иван Кирев получи лична покана от Симеон
Коментари Харесай

Човек на „Марица връчи дарове на царя и сестра му

Репортерът на „ Марица “ Иван Кирев получи персонална покана от Симеон Сакскобургготски ​за 90-годишния празник на княгиня Мария Луиза, който беше празнуван през вчерашния ден в столичния храм „ Св. Александър Невски “. Нашият човек сервира ефектни дарове на царя и неговата сестра. Двамата получиха по една позлатена роза, обезпечени от притежателя на Историческия парк в село Неофит Рилски Ивелин Михайлов и предадени посредством журналиста.



За юбилярката и нейния брат имаше и по бутилка отлежала ракия със особено обръщение на етикета по случай 90-ата годишнина на княгинята. Уникалната напитка беше изпратена по репортера ни от парк-хотел „ Клементина “ в с. Труд.

При приемането на даровете Симеон Втори изпрати своите поздрави и благодари на медията ни за проявеното почитание. Той се поинтересува и за хотела в Труд, и историческия парк в Неофит Рилски, като даде обещание, че в комфортно за него време ще посети двата обекта.

„ Пловдив ми е един от обичаните градове “, призна царят пред репортера на „ Марица “.

Дълга опашка от искащи да поздравят княгиня Мария Луиза и Симеон Втори се изви в храма. Пловдивският митрополит Николай, който отслужи благодарствения молебен, сервира на юбилярката икона на Света Богородица. Кметът на Пловдив Здравко Димитров пък изпрати приветствен адрес на рожденичката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР