Репортер от най-четения здравен вестник "Доктор" засне снощи скандално видео

...
Репортер от най-четения здравен вестник "Доктор" засне снощи скандално видео
Коментари Харесай

Ексклузивно ВИДЕО показва как протестиращите тарашат и крадат от палатковия лагер

Репортер от най-четения здравен вестник "Доктор " снима нощес скандално видео от кървавите митинги в сряда вечер. На него ясно се вижда по какъв начин част от протестиращите хулигани тарашат палатковия лагер в Триъгълника на властта и плячкосват всичко по пътя си.

Когато завършват с наглото обиране, те унищожават палатките.

В продължение на часове полицейските чиновници бяха обстрелвани със самоделни взривни устройства, които са били скрити там.

Припомняме, че . Опасното оръжие, в композиция със сламата, е имала за цел да изгори живи служителите на реда, които охраняваха реда по време на ескалацията на напрежението.

Снощи към протестиращите агитки на огромните тимове от София се причислиха рискови ултраси на Миньор (Перник), които се славят с изключителната си грубост и свирепост.

За благополучие, единствено навременната и съответна интервенция на полицията предотврати да се стигне до съдбовен излаз по време на снощния екшън.

БЛИЦ заяви още, че

Ръката на служителя на Министерство на вътрешните работи е съвсем откъсната от една от бомбичките, хвърлени от метежниците. От фотография, която не е за хора със слаби сърце, се виждат провалите по крайника на униформения.

ВИДЕО: Лимбия Георгиева
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР