Реновирани ще бъдат сградите на Народно Родолюбие и Градска библиотека

...
Реновирани ще бъдат сградите на Народно Родолюбие и Градска библиотека
Коментари Харесай

Реновират с проект читалище и библиотека в Асеновград

Реновирани ще бъдат постройките на Народно " Родолюбие " и Градска библиотека " Паисий Хилендарски " в Асеновград. За задачата община Асеновград ще кандидатства с два план, които оферират общо функционално-пространствено решение за възстановяване енергийната успеваемост на постройките.
За задачата в читалище " Родолюбие " се планува замяна на съществуваща дограма и на ВиК апаратура, ремонт на санитарни възли и създаване на нови такива, замяна на електроинсталация и въвеждане на енергоспестяващо осветяване. И още: възнамерява се замяна (модернизация) на климатична апаратура и на отоплителна и вентилационна системи, ремонт на зрителната зала , замяна на настилки и обезпечаване на достъп за хора в неравностойно състояние.
 Читалище на старозагорското село Борилово с нова постройка (СНИМКИ) Читалище на старозагорското село Борилово с нова постройка (СНИМКИ)
Читалището „ Св. св. Кирил и Методий “ в старозагорското село Борилово към този момент е в нова постройка, издигната със средства от бюджет...
Финансиране ще се търси и за възобновяване и внедряване на ограничения за енергийна успеваемост на постройката на библиотеката в Асеновград.
Прогнозната стойност на двата плана е общо към 3,6 милиона лв.. Очаква се плановете да започват в средата на идната година, а крайният период за реализация е декември 2023 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР