Ренан Ферейра изпрати брутално съобщение към Франсис Нгану със зашеметяващ

...
Ренан Ферейра изпрати брутално съобщение към Франсис Нгану със зашеметяващ
Коментари Харесай

Нокаут за 20 секунди и бой с Нгану плюс 2 млн. Ферейра премаза Бадр

Ренан Ферейра изпрати брутално известие към Франсис Нгану със замайващ нокаут единствено след 20 секунди против Райън Бадър. Шампионът на Професионалната бойна лига (PFL) се изправи в главния пердах в Саудитска Арабия против звездата на Bellator. Залогът бе, че спечелилият освен взима шампионския пояс, само че получава и запаметяваща се борба против Нгану.

PFL разгласи, че спечелилият ще бъде индивидът, който ще посрещне камерунеца назад в клетката на MMA. И Ферейра свърши бързо работата против Бадер, откакто смъкна някогашния войник от UFC  още първоначално. Не лиши доста време на рефера да се намеси, защото гигантският бразилец бе безмилостен. Нокаут след 20 секунди.

WOAHHHHH
— PFL (@PFLMMA)
Нгану седеше до клетката на Майк Тайсън и наблюдаваше по какъв начин Ферейра го провокира след нокаута.

PFL takes home the Main Event win!
— PFL (@PFLMMA)
" Аз съм рекордьорът, аз съм рекордьорът. Франсис, къде си? Чакам, дано създадем това. Аз съм първенецът тук “, разгласи Ферейра.

Нгану напусна UFC предходната година, с цел да подпише за противника PFL, които му разрешиха да се занимава с бокс дружно с уговорките си в MMA. Камерунецът се изправи против 35-годишния Тайсън Фюри при боксовия си дебют и изненадващо смъкна в нокдаун Циганския цар, единствено с цел да загуби спорно решение за делене.

Сега Нгану се завръща на 8 март в Саудитска Арабия против 34-годишния Антъни Джошуа. Но PFL към този момент потвърдиха, че той ще се бие с Ферейра, когато се завърне в ММА след багра с Джошуа. И когато Нгану стартира договаряния за сключване с PFL, той контракти, че идващият му конкурент в клетката би трябвало да получи 2 милиона $.

И по този начин, Ферейра – който предходната година завоюва сезона на PFL за 1 милион $ – наподобява на опашка за още една добра отплата, когато Нгану се завърне в клетката.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР