Ремонтите в София продължават и през лятото. Най-натовареният булевард, който

...
Ремонтите в София продължават и през лятото. Най-натовареният булевард, който
Коментари Харесай

Къде ще има ремонти през лятото в София?

Ремонтите в София не престават и през лятото. Най-натовареният бул., който ще бъде поетапно затварян за придвижване, е бул. " България ". Ремонти ще има и на булевардите " Монтевидео ", " Житница " и " Александър Малинов ". В същото време към този момент завършват всички поправки в централната градска част.

София

В момента интензивно се работи по ул. " Каменоделска ", като от понеделник придвижването там ще е напълно спряно. Улицата се чака да е подготвена до края на август. До края на юли, след повече от година поправки, ще е подготвена и ул. " Иван Вазов ".

Все още не ясно по кое време придвижването по бул. " България " ще бъде реорганизирано, поради идното преасфалтиране.

Нов асфалт по булеварда ще има от кръстовището с бул. " Черни връх " до това с бул. " Иван Гешов ", където към този момент беше преасфалтирано предишното лято.

Това лято ще стартира и реконструкцията на бул. " Александър Малинов " в Младост. Той не е ремонтиран главно, откогато е издигнат през 1986 година

Друг тунел, който от години чака да бъде рахабилитиран, е този при НДК. Най-вероятно ремонтът там няма да стартира това лято, само че за него към този момент има абстрактен план.
Дончо Барбавлов, заместник-кмет по превоза: Предстои планът да бъде утвърден, след което ще бъде стартирана процедура за инженеринг, най-вероятно ще успеем за идната година да стартираме и там дейностите.
За ремонт е и бул. " Джеймс Баучер ". Заради усиленото строителство през последните години в региона, настилката е на талази и дупки.
Дончо Барбавлов, заместник-кмет по превоза: Надявам се колкото може по-скоро да го създадем, този бул. всяка година сме го обсъждали, когато сме готвили финансовата стратегия, към този момент не е включен, тъй като има и доста други предпочитани места, само че той въпреки всичко е значим бул..
За това лято са планувани и поправки на тротоари, както в центъра, по този начин и в кварталите. В момента се работи по бул. " Евлоги Георгиев ", улиците " Паренсов ", " Юри Венелин " и " Черковна ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР