Ремонтите в квартал Гладно поле продължават, но пловдивчани, живеещи в

...
Ремонтите в квартал Гладно поле продължават, но пловдивчани, живеещи в
Коментари Харесай

Ще има ли пак транспортен ад в „Гладно поле”? Пловдивчани озадачени от ремонтите

Ремонтите в квартал „ Гладно поле ” не престават, само че пловдивчани, живеещи в региона са озадачени от разпределението на силите. Докато на продължението на ул. „ Богомил ”, където няма хора, които живеят е цялостно с служащи и техника, то н ул. „ Ген. Радко Димитриев ” не се прави никаква активност, макар хубавото време.  Пловдивчанин се питат дали това нелогично систематизиране на силите не е обвързвано с  построяването на новия жилищен комплекс на бул. „ Санкт Петербург ”, където вложители са двама общински съветници.
Прочетете още
Живущите в региона нямат самообладание да могат да минават умерено пешком и с колите си, а и припомнят за транспортната обсада, която бе преди година.  

„ Няма край този ремонт! Измъчихме се толкоз време, мъчно ми е да повеждам детето на градина ”, разяснява жена, която живее на една от улиците.

Точно преди година поради коледните празници  в карето бе станал същински призрачен сън. Тогава стотици пловдивчани останаха блокирани по улиците, пробвайки се да стигнат до комерсиалните центрове и молове.

Репортер на TrafficNews се свърза с инж. Атанас Чилингиров, който е началник на плана. Той показа пред медията ни, че на следващия ден следва слагането на износоустойчив пласт по главната част на ул. „ Ген. Радко Димитриев ”, а в петък – и на разклоненията.

По главната част на ул. „ Богомил ” се приключва слагането на асфалт, а в четвъртък ще бъдат приключени разклоненията и ще се сложи един лежащ служител на реда.

След това улиците ще бъдат отворени за придвижване, като предстоят довършителни действия.

На „ Ген. Радко Димитриев ” следва полагане на тротоарни плочки и озеленяване, а на „ Богомил ” към входовете на „ Лаута Форест ” няма да бъдат сложени 4-5 реда плочки, тъй като от там минават камиони, които возят материали. Те ще бъдат положени през януари.

Улиците са част от лота за влияние на зоната за икономическо развиване в „ Гладно поле ”, който е за близо 12 млн. лв. по „ Региони в напредък ”. 

 



















Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР