Ремонтът на сградата на Детска градина №177 в ж.к. Суха

...
Ремонтът на сградата на Детска градина №177 в ж.к. Суха
Коментари Харесай

Иван Таков: Ремонтът на детската градина в ж.к. Суха река е компрометиран


" Ремонтът на постройката на Детска градина №177 в ж.к. " Суха река " е изцяло злепоставен. След края на строителните работи пространствата ще бъдат безусловно неизползваеми и несъответствуващи за развъждането на деца. " Това сподели ръководителят на столичната организация на социалистите Иван Таков по време на визитата си в детската градина, където бе съпроводен от своя заместител в ИБ на Българска социалистическа партия София и общински консултант Иван Пешев, както и от ръководителя на районния съвет в Подуяне Веселин Гъжев.

Направихме този оглед по сигнал на родители за нередностите при осъществяването на ремонта. След началото му през юли предходната година е развален покривът на съществуващата постройка. В резултат след пороен дъжд пространствата и наличното обзавеждане са наводнени и на процедура унищожени. Влагата е обхванала стените и електрическата мрежа, което може да докара до доста рискови последствия за ползвателите на постройката - деца, учители и спомагателен личен състав ", добави Таков.

В умозаключение ръководителя на столичните социалисти съобщи, че този път оправданието " Хубаво е, само че не е готово " няма да мине.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР