Ремонтът на Околовръстния път между Кукленско и Коматевско шосе ще

...
Ремонтът на Околовръстния път между Кукленско и Коматевско шосе ще
Коментари Харесай

Дани Каназирева: Ремонтът на пътя между Кукленско и Коматевс...

Ремонтът на Околовръстния път сред Кукленско и Коматевско шосе ще завърши предварително. Това би трябвало да се случи в края на март или началото на април, заяви Дани Каназирева, лидер на ГЕРБ за област Пловдив, цитирайки компанията реализатор " Европейски пътища ".

По календар е планувано този сектор да бъде приключен в средата на май. " Ще създадем всички допустимо да издадем по-рано пътната права. На обекта ще работят към 25-30 индивида, съгласно типа работа “, увери инж. Гинка Маринова, шеф " Строителство “ в " Европейски пътища “. Обходните направления са напълно през Пловдив.

Пътуващите към Марково ще могат умерено да минават, стана ясно по време на инспекцията. Движението по ул. " Димитър Талев " ще е допустимо, както и всички напречни връзки.

Следващият стадий от Околовръстното е от " Коматево “ до връзката с Пазарджишко шосе. Там е допустимо да се работи повече време, защото в този сектор има три мостови уреди, изясни инж. Маринова.

Връзките сред Пловдив и селата - " Остромила “- Марково и " Коматево “ - Марково, също ще бъдат ремонтирани и ще се затварят за придвижване единствено в събота и неделя, в случай че се наложи.

Реконструкцията на Околовръстния път не значи прекъсване на разширението му. Тече планиране, само че това е развой, който изисква най-малко 2 години.

Каназирева се извини на жителите за неудобството.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР