Ремонт затруднява движението по пътя София - Перник през Владая.

...
Ремонт затруднява движението по пътя София - Перник през Владая.
Коментари Харесай

Ремонти ограничават трафика на места в страната

Ремонт затруднява придвижването по пътя София - Перник през Владая. Заради ремонтни действия ограничаване на трафика има по автомагистрала „ Тракия “ от км 56 до км 57, както и по пътя Белово-Пазарджик.
 
Продължава ремонтът на пътя София - Перник. Работата по 900-метровата права от гара Владая до разклона за Горно Драгичево стартира в събота, а от четвъртък - 25 октомври, се ремонтират 600 м в сектора от четирилентовото платно при местността Черния кос до входа на с. Владая. Общо по двата сектора ще се обновят 1,5 км от пътя. От през днешния ден трафикът минава в двете посоки в едно платно и се контролира със светофар.
 
От 21.00 ч. на 2 ноември до 5.00 ч. на 3 ноември и в двата сектора ще се работи през нощта и тогава придвижването ще бъде изцяло спряно. Трафикът ще бъде ориентиран по автомагистрала „ Люлин “.
 
Ограничено е придвижването в изпреварващата лента на автомагистрала „ Тракия “, в посока Бургас от км 56 до км 57. До 16.00 ч. през днешния ден колите ще се движат в дейната лента, заради ремонтни действия.
 
В дейната лента ще минава трафикът по „ Тракия “ и при км 83, още веднъж в посока Бургас, до 14.00 ч., защото се поправя мантинелата в разграничителната линия.-->
 
Ремонтират се и правата от пътя Белово - Пазарджик сред км 172 и км 187, от пътя Панагюрски колони - Панагюрищте от км 66 до км 70, както от село Петрич до село Поибрене от км 16 до км 22. Предвижда се ремонтните работи по асфалтовата настилка и банкетите в тези сектори да завърши до 17.00 ч. през днешния ден, а до тогава трафикът ще минава поетапно в една лента. Движението се контролира с пътни знаци.
 
Продължават ремонтите на виадукти и мостови уреди по автомагистралите „ Тракия “ и „ Хемус “.
 
Шофьорите могат да получат информация за настоящата пътна конюнктура на интернет страницата на Агенция „ Пътна инфраструктура “, както и непрекъснато на тел. 0700 130 20.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР