Ремонт ул. Цар Симеон – известна като околовръстното на Тракия, 

...
Ремонт ул. Цар Симеон – известна като околовръстното на Тракия, 
Коментари Харесай

Ремонт на улици в цяла зона, многоетажен паркинг и детски ясли – приоритетите на кмета на „Тракия”

Ремонт ул. „ Цар Симеон ” – известна като околовръстното на „ Тракия ”,  нови детски ясли, многоетажен паркинг и улични реконструкции в зона А13. Това са дълготрайните цели на новия кмет на „ Тракия ” Георги Гатев.
Прочетете още
В изявление пред БНР той съобщи, че първата му стъпка е била да се запознае с целия си екип – офис по офис, човек по човек.

„ За мен човешкият запас в ръководството е най-съществен. Ще има цялостна последователност в ръководството от предходния сполучлив кмет на региона Костадин Димитров и няма да има внезапни придвижвания. Искам хората да са спокойни и стимулирани, с цел да реализираме нужните резултати “, сподели Гатев.  Той изясни, че приемният ден на кмета ще остане всяка сряда, само че на всяка акция, самодейност или различен проблем той ще участва персонално, с цел да получи противоположна връзка от тракийци.

„ Искам да чуя тяхното мнение, както и дали казусът е решен, без значение дали става въпрос за залесителна акция, разчистване или слагането на детска площадка ”, сподели Гатев.

Той се е запознал  с финансовото положение на региона, както и плановете, които са извършват.  По думите му всичко е оставено в съвършено положение.

Относно плановете, които той има намерение да извърши са разграничени на два вида – местни и районни. Към първите  спадат – асфалтиране на междублокови улици, ремонт на тротоари,  слагането на поливни системи и други. Той даде образец с квартал А13 – „ Скобелева майка ”, където е имал редица предизборни срещи.  По думите му там има потребност от най-голямо възобновяване в междублоковите пространства, улици и тротоари.

„ Ще обсъдим с кмета Костадин Димитров вероятния бюджет за идната година, с цел да начертаем плановете, които ще се извършват. Спрямо средствата ще приоритизираме ”, съобщи Гатев.

Районните планове той дефинира като построяването на многоетажен паркинг, чиято работа е стартирала от градоначалника, нови детски ясли към А11, А12 и А10 – южно от Лаута, както и завършването на ул. „ Цари Симеон ” от Асеновградско до Цариградско шосе.  

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР