Рекордьорът по титли от Ролан Гарос - Рафаел Надал разкри,

...
Рекордьорът по титли от Ролан Гарос - Рафаел Надал разкри,
Коментари Харесай

Надал мисли да не играе повече до Нова година

Рекордьорът по трофеи от " Ролан Гарос " - Рафаел Надал разкри, че към момента не е решил дали да взе участие в шампионати до края на годината. Това стана ден откакто завоюва 13-ата си купа в Париж. 

" Не знам какъв ще бъде календара ми за останалата част от сезона. Не мога да кажа дали ще играя повече през 2020 година Още не съм решил дали ще се придържам към нормалното си разписание или няма да играя до идната година. Предстои ми да взема решение. Трябва да поговоря със фамилията ми и екипа във връзка заключителния шампионат на АТР и други надпревари, изключително тези, които започват в околните дни ", сподели вторият в международната класация испански левичар.

" Трябва да се успокоим, да проучваме обстановката и да създадем идната стъпка. В Австралия ще бъдем сложени под доброволна двуседмична карантина преди началото на шампионата. Настоящата обстановка изисква умни и верни решения. В последните дни мислех само за " Ролан Гарос ", в скоро време ще решим за близкото бъдеще ", съобщи още Надал.. 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР